Získejte úžasnou sérii, která představuje Batmanův životní příběh

Objednejte si kolekci v předprodeji na stránce – https://bit.ly/deag-batman-cz – pomocí vašeho osobního kódu – BATMANPRO – a získejte dárky navíc!

Nová série komiksů v pevné vazbě utváří úžasnou kolekci, která vypráví Batmanův příběh od začátku do konce. Tato úžasná série představuje Batmanův životní příběh od chvíle, kdy se Bruce Wayne stal Batmanem, až do jeho posledních dní v budoucnu, to vše v jedné ucelené sadě. Každý měsíc obdržíte 2 nové komiksy.

Nová kolekce vydavatelství De Agostini -> Kolekce komiksů o Batmanovi!

Vázanou knihu, která vypráví jeden z klíčových Batmanových příběhů. Většina příběhů je vyprávěná v rámci jedné knihy, přestože několik mimořádných příběhů přesahuje několik svazků. Všechny knihy mají moderní ilustrace a na celé kolekci se podíleli špičkoví autoři a výtvarníci. Jde o jednu z nejuznávanějších zakázek, jaké dosud vyšly. Každá kniha má přes 120 stran a obsahuje úvod každého příběhu, který vás zasadí do kontextu, představí hlavní postavy a vysvětlí, co je na příběhu jedinečné. Mnoho knih má navíc i bonusový obsah, jako jsou různé varianty obálek či skic výtvarníka.

Tato kolekce je určená opravdovým fanouškům Světa DC. A co je ještě důležitější, licenci k ní udělila přímo společnost DC Comics, v České republice vůbec poprvé!

Pokud sérii knih vyrovnáte na polici, vytvoří báječný grafický příběh, který začíná Rokem nula a končí Batmanovým příběhem. Celkem sto let.

Pořiďte si předplatné teď a užijte si dárky, které jsme pro vás připravili: 3 plakáty s Batmanem, plechový hrnek s Batmanem, placka s Batmanem, 2 zarážky na knihy.

Objednejte si kolekci v předprodeji na stránce – https://bit.ly/deag-batman-cz – pomocí vašeho osobního kódu – BATMANPRO – a získejte dárky navíc!