13 novinek na Netflixu s českým dabingem za poslední týden

Foto: Clickbait, Papírový dům, Život po večírku (vše Netflix)

Papírový dům se s příchodem páté řady na Netflix dočkal dlouho odkládaného uvedení českého dabingu, české znění dostala také seriálová novinka od režiséra Roztříštění, Clickbait, ambiciózní drama s Michealem Keatonem Jaká je cena života, dokumentární série Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu nebo čerstvě přidané známé filmy jako biblický Noe a Fincherova Zmizelá.

Clickbait – 1. řada

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal.

Co přináší radost – 1. řada

Reality show, ve které Marie Kondo představí strategii radostného úklidu a svůj svět lidem, kterým se nedaří dosáhnout rovnováhy mezi prací a osobním životem.

Jaká je cena života

Po útocích z 11. září dostane právník úkol, který by zamával s každým. Má totiž přepočítat cenu lidských životů na peníze. Podle skutečnosti.

Jednotka-Q – 1. řada

Gay superšpión a jeho nesourodá LGBTQ jednotka se snaží nadřízeným ukázat, že je podceňovali neprávem. Dneska Západní Hollywood a zítra třeba celý svět!

Noe

Tahle ambiciózní adaptace příběhu Noeho znázorňuje vize, které ho podnítily k hrozivému proroctví apokalypsy a postavení archy.

Papírový dům – 1. až 5. řada

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu.

Podfukářky

Malá ryba a profesionální podvodnice spojí síly a vymyslí bláznivý plán, jak oškubat jednoho miliardáře.

SAS: Zrození Černé Labutě

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce.

Sharkdog – 1. řada

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem.

Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky „Taková normální holka“.

Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu – 1. řada

Nekompromisní seriál, který dokumentuje teroristické útoky z 11. září od zrodu Al-Káidy v 80. letech až po ráznou americkou reakci na domácí půdě i v zahraničí.

Zmizelá

Nick žije v rozpadajícím se manželství, a když jednoho dne dorazí domů, zjistí, že jeho žena zmizela. Když se do toho vloží policie, vyjdou na povrch šokující fakta.

Život po večírku

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších titulů na Netflixu s českým dabingem