16 nejnovějších titulů na Netflixu s českým dabingem

Foto: Tomb Raider (Warner Bros.), Pomsta s chutí třešní (Netflix), Vedoucí katedry (Netflix)

Netflix za poslední měsíc uvedl kolem třiceti titulů obsahujících český dabing. Za poslední dva týdny to pak je velmi slušných šestnáct novinek. Nadabované Netflix originály doprovodily také známé filmy jako Assassin’s Creed, Sázka na nejistotu nebo Tomb Raider.

Aloha

Když se dodavatel zbrojních systémů vrací na Hawaii kvůli vypuštění družice, rychle se v něm probudí city k bývalé lásce, která mu dělá svůdný vojenský doprovod.

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

V tomhle pokračování známého komiksu vyrazí chlupatá trojka Alvin, Simon a Theodore na dlouhou cestu s cílem překazit Daveův plán požádat přítelkyni o ruku.

Assassin’s Creed

V téhle adaptaci kritiky oceňované videoherní série zachrání tajemná organizace muže odsouzeného k smrti.

Beckett

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk.

Hlasiťákovi ve filmu

Velkolepá hudební výprava, na které Lincoln Hlasiťák s rodiči a deseti sestrami v závěsu zamíří do Skotska a zjistí, že mají v rodině královskou krev.

Misha a její vlci

Jako malá unikla holokaustu a žila mezi vlky. Nebo to aspoň tvrdí. Podivuhodný příběh, který vyvolá velké emoce i velkou nedůvěru.

Paměti vraha: Případ Nilsen

Sériový vrah Dennis Nilsen vypráví na děsivých nahrávkách z vězení o svém životě a otřesných zločinech, které spáchal.

Pomsta s chutí třešní – 1. řada

Zkraje 90. let vyráží filmařka natáčet do Hollywoodu, ale skončí v podivném světě plném přeludů, sexu, magie, pomsty – a taky koťátek.

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení – 5. řada

Vládní agentura najme náctiletého řidiče Tonyho Toretta a jeho kámoše, kteří milují adrenalin, aby se infiltrovali do prostředí ilegálních automobilových závodů.

Sázka na nejistotu

Skupina finančníků vydělá na americké ekonomické krizi, když dopředu odhadnou situaci a vsadí na nepříznivý vývoj.

Stánek s polibky 3

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem.

Sweet Girl

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím.

Tajný život mazlíčků

Dva hašteřiví psí kamarádi se ve velkém světě musí postavit bandě vzteklých zvířat, co chystají útok na lidi. Asi je nejvyšší čas přestat po sobě štěkat.

Tomb Raider

Sedm let potom, co její zámožný otec záhadně zmizel, vyráží Lara Croftová zjistit, jaký ho potkal osud – po stopách, které jí zanechal.

Vedoucí katedry – 1. řada

První žena, která to dotáhla na šéfku ústavu, i když není běloška, se na slavné univerzitě snaží splnit závratně vysoké nároky kladené na neúspěšnou katedru angličtiny.

Zaklínač: Vlčí sen

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti.

Pokračuj na minulý přehled nejnověji dabovaných titulů na Netflixu