13 nejnovějších titulů na Netflixu, které mají český dabing

Foto: Creed (Warner Bros.), Zmizet beze stopy (Netflix), Předělávka tetování (Netflix)

Netflix, z pohledu českého diváka, se v posledních dvou týdnech hodně snažil. V tomto časovém rozmezí totiž přidal do nabídky hned třináct filmů a seriálů, které obsahují český dabing. Ten dostaly nejen dva filmy ze série Rockyho Balboy a druhý Tajný život mazlíčků, dočkala se také řada Netflix originálů. V českém znění si diváci mohou pustit Posledního žoldáka s Van Dammem nebo dokument Náctiletý drogový baron.

Bartkowiak

Zneuznaný zápasník MMA ztratí po bouračce bratra a musí převzít rodinný noční klub. Jenže brzy zjistí, že jeho sourozenec nezemřel nešťastnou náhodou.

Creed

Jeho táta byl Apollo Creed. Trénuje ho Rocky Balboa. A mladý Adonis Creed teď riskuje všechno, aby dostal šanci bojovat o titul.

Creed II

Boxerský šampion v těžké váze Adonis Creed se rozhoduje mezi povinnostmi vůči rodině a neukojitelnou touhou postavit se v ringu synovi muže, který mu zabil otce.

Kentaurie – 1. řada

Neohrožená válečná kobyla se snaží najít svoji milovanou jezdkyni v podivném světě plném magie, dobrodružství a zpívajících kentaurů.

Láska je slepá – nové díly

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají.

Letovisko lásky

Vztah jí nevyšel a kariéra taky nestojí za nic, a tak tahle zpěvačka vezme kšeft v načančaném ostrovním letovisku, kde se úplnou náhodou žení její bývalý snoubenec.

Outer Banks – 2. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.

Poslední žoldák

Jako tajný agent se stal legendou. Teď je ale žoldák a musí vylézt z úkrytu, aby zachránil syna, kterého nikdy nepotkal. A být tátou bude možná jeho nejtěžší mise.

Předělávka tetování – 1. řada

Přijdou s příšerným tetováním a odejdou s mistrovským dílem. Přední tatéři napravují škody spáchané amatéry – podle návrhů, které pro klienty vyberou jejich nejbližší.

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál Jak prodávat drogy přes internet (rychle).

Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka.

Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda.

Zmizet beze stopy – 1. řada

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv.

Pokračuj na minulý přehled 50dabovaných novinek z Netflixu