50 nejnovějších filmů a seriálů na Netflixu s českým dabingem

Foto: Armáda mrtvých, Ulice strachu, Temné léto (vše Netflix)

Na češtinu lze na Netflixu narazit stále častěji. Za poslední čtyři měsíce se objevil český dabing u padesáti nových filmů a seriálů, přičemž české znění dostaly originální tituly z dílny streamovacího giganta i známé filmy z hollywoodské produkce. Tempo výroby českého dabingu však ještě nedosáhlo svého vrcholu.

Addamsova rodina

Nemrtvá rodinka vede jednotvárný a ponurý život v izolaci, dokud se nepřestěhuje do uhlazené čtvrti, kde svým osobitým stylem zkříží plány jedné televizní moderátorce.

Amerika: Film

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí.

Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny.

Bažina 1997 – 2. řada

V grontském lese vyplaví staletá povodeň další mrtvolu. Na povrch s ní vypluje i korupce, podvody z 90. let a ututlávaná tajemství z 2. světové války.

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství.

Hobit: Bitva pěti armád

Na Bilba a trpaslíky se valí rozhodující útok. Armády Středozemě mezitím míří na Osamělou horu a brousí si zuby na Šmakovo zlato.

H2O: Stačí přidat vodu – 3 řady

Foto: Netflix

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí.

Jak jsem se stal superhrdinou

Ve světě, kde vedle sebe žijí lidé a superhrdinové, se samotářský polda a mazaná vyšetřovatelka snaží překazit temné spiknutí a zachránit hrdinům jejich schopnosti.

Jak se stát tyranem – 1. řada

Foto: Netflix

Každý diktátor musí znát triky, jak si získat a udržet moc. Lehce cynický dokumentární seriál o despotech v dějinách lidstva.

Jupiter’s Legacy – 1. řada

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

Jurský svět: Křídový kemp – 3. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

Kouzelný drak

Odhodlaný teenager Din by se hrozně rád zase potkal s nejlepším kamarádem z dětství. A kouzelný drak, co umí plnit přání, mu ukáže, že možností má nepřeberné množství.

Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka.

Kyslík

Liz se probudí v kryokomoře a musí si rychle vybavit, kdo vlastně je, aby se dostala ven, než jí dojde kyslík.

Loni v létě

Šestnáctiletý Deniz tráví prázdniny v přímořském městečku, kde se snaží sbalit svoji dětskou lásku. A do toho ještě řeší milostný trojúhelník.

Love, Death & Robots – 2. řada

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor.

Lupin – 2. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

Major Grom: Morový doktor

Řádění maskovaného zabijáka vyvolá ve městě chaos. Zastavit ho může jedině ostřílený, ale dost svérázný detektiv a jeho nezkušený parťák.

Město tučňáků – 1. řada

U malebného městečka v Jižní Africe se schází různorodá směsice ohrožených tučňáků, aby si našli partnera, vyvedli mladé a družili se s domorodci.

Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou.