Red Notice: Akcí narvaná podívaná konečně dostala trailer

Foto: Netflix

Netflix představil trailer k jednomu ze svých nejočekávanějších filmů roku Red Notice, ve kterém Dwayna Johnsona, Ryana Reynoldse a Gala Gadot svede dohromady hon na nejhledanější zloduchy země. Hvězdná akční krimi komedie dorazí v listopadu tohoto roku.

Interpolem vydávaný Red Notice je celosvětová výzva ke stíhání a zatčení nejhledanějších zločinců planety. Když ale odvážná loupež svede dohromady gaunera, který je na špičce černé listiny FBI (Johnson), a dva konkurenční kriminálníky (Gadot, Reynolds), může se stát i nemožné.

Režisérem akční podívané je Rawson Marshall Thurber (Mrakodrap, Centrální inteligence), v hlavních rolích se představí Dwayne Johnson (Black Adam), Gal Gadot (Wonder Woman) a Ryan Reynolds (Deadpool). Red Notice patří k nejočekávanějším filmům Netflixu v tomto roce, společně s hvězdně obsazenou katastrofickou komedií K zemi hleď (DiCaprio, Lawrence, Streep).

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 209 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Red Notice má premiéru 12. listopadu na Netflixu.

Foto: Netflix