21 novinek, které v týdnu přidá Netflix

Foto: Vpád (Netflix), Půlnoční mše (Netflix), Mizerové navždy (Sony Pictures)

Na Netflix přichází očekávaná Půlnoční mše od tvůrce a režiséra Mikea Flanagana, autora série The Haunting a filmu Doktor Spánek od Stephena Kinga. Netflix nabídne také druhou řadu opomíjeného, leč výborného seriálu z doktorského prostředí – Nemocniční playlist, další zajímavý kriminální dokument 24 tváří Billyho Milligana nebo originální fantasy komedii Špaček s Melissou McCarthy a Chrisem O’Dowdem (Ajťáci).

Láska ve spektru – 2. řada

Láska neroste na stromech. A pro čtyři mladé lidi s poruchou autistického spektra je nepředvídatelný svět randění opravdu velký oříšek. (21. září)

Tut Tut autíčko Otík: Kristýnka za volantem – 1. řada

Otíkova zvídavá sestřička Kristýnka vyrazí samotná do města za zábavou a dobrodružstvím. Čeká ji spousta her, sáňkování a taky hledání léku na škytavku. (21. září)

Drazí běloši – 4. svazek

Černošští studenti se vyrovnávají s přehlížením a nejasnými pravidly života na vysoké škole Ivy League, která se s rasovými rozdíly nevypořádala tak, jak si myslí. (22. září)

Krycí jméno: Jaguár – 1. řada

Žena, která přežila holokaust, se v 60. letech přidá k amatérským špionům. Cíl je jasný – dostat před spravedlnost nacisty, kteří po válce uprchli do Španělska. (22. září)

Nejnebezpečnější muž v Evropě: Otto Skorzeny ve Španělsku

Foto: Netflix

Odtajněné dokumenty dávají nahlédnout do života Hitlerova blízkého spojence Otta Skorzenyho, který po válce uprchl do Španělska a stal se poradcem několika prezidentů. (22. září)

Příběhy zločinu: Detektivové z Bengalúru – 1. řada

Kamery sledují bengalúrské policisty při práci a přinášejí výjimečný pohled na složité a náročné procesy, které obnáší vyšetřování čtyř závažných zločinů.

Vpád

Manželský pár si pořídí vysněný dům. Po tragickém vloupání se ale otřesená žena pustí do pátrání a zjistí, že skutečné nebezpečí teprve přichází. (22. září)

Zpověď neviditelné dívky

Tete je sice chytrá holka, ale nedaří se jí zapadnout do kolektivu. Na nové škole to chce za každou cenu napravit, jenže nejpopulárnější spolužačka s ní má jiné plány. (22. září)

24 tváří Billyho Milligana

Koncem 70. let tvrdí muž obviněný ze série znásilnění, že za všechno může jeho porucha osobnosti. Začne tak soudní tahanice, která nedá spát celé Americe. (22. září)

Bangkok na hraně – 1. řada

V Bangkoku má problém sehnat práci, a tak se dá k silničním záchranářům. Tam si pak uvědomí, že musí odhalit spiknutí, které ohrožuje celé město. (23. září)

Mizerové navždy

Každý mizera jednou zestárne. I miamský polda Marcus už se chystá na zasloužený odpočinek – dokud si jeho parťáka Mikea nevyhlídne krvelačný drogový kartel. (23. září)

Nemocniční playlist – 2. řada

V nemocnici, kde se potkává nový život, smrt a všechno mezi tím, představuje pro pět lékařů a jejich pacienty každý den novou výzvu. (23. září)

Sedm smrtelných hříchů – Rozsudek draka – nové díly

Říše padne pod nadvládu tyranů a sesazená princezna se vydá hledat rozprášenou skupinu hrozivých rytířů, kteří jí mají pomoci získat království zpět. (23. září)

Krev a voda – 2. řada

Dívka z Kapského Města se po náhodném setkání na večírku rozhodne zjistit, jestli je plavecká hvězda ze soukromé školy její sestra, kterou unesli po porodu. (24. září)

My Little Pony: Nová generace

Equestrie je sice rozdělená, ale tahle chytrá hrdinka je odhodlaná všechny přesvědčit o tom, že zemští poníci, pegasové a jednorožci by měli táhnout za jeden provaz. (24. září)

Půlnoční mše – 1. řada

Příjezd charismatického mladého kněze spustí sérii úžasných zázraků i zlověstných záhad a rozdmýchá náboženský zápal zbytku místních, kteří zoufale chtějí v něco věřit. (24. září)

Špaček

Tragická ztráta, zahrada pod nadvládou drzého ptáka a manžel, který už neví, jak dál. S touhle ženou se teď život zrovna nemazlí. (24. září)

Továrna v Kotě – 2. řada

Snaživý, ale nevýrazný mladík a jeho přátelé se snaží proplouvat úskalími studentského života ve městě plném elitních přípravek na prestižní indické univerzity. (24. září)

Trestankyně z New Orleans – 1. řada

Trestankyně ve vězení v New Orleans tráví dny hádkami, flirtováním nebo tlacháním přes záchod. Drsná reality show. (24. září)

Vendeta: Pravda, lži a mafie – 1. řada

Sicílie se může pochlubit odvážnou koalicí pro boj s mafií. Co když ale ti, kteří se snaží organizovaný zločin zničit, sami čelí obvinění závažným obviněním? (24. září)

Zpátky v gangu – 1. řada

Šikovný zloděj Mehdi se zkušenými parťáky se snaží chránit rodinu před mocným drogovým bossem a nechá se přitom zatáhnout do brutální a smrtící války o území. (24. září)

Pokračuj na přehled Netflix novinek minulého týdne