16 filmů a seriálů, které můžete vidět o víkendu (nejen) na Netflixu

Foto: Hra na oliheň, Schumacher, Pád (vše Netflix)

Plány na víkend jsou jasné. Netflix láká na třetí Sexuální výchovu a očekávanou drsnou jihokorejskou Hru na oliheň. Kromě toho nabídne kompletní seriál Pád (The Fall), který se nejen chlubí vysokým hodnocením, ale také Gillian Anderson v hlavní roli, velkou pozornost také zasluhuje dokument o bývalém jezdci F1 Schumacherovi. Ani HBO GO nezůstalo pozadu. To nabízí v české premiéře horor Antebellum, dvojitou porci Dne nezávislosti nebo seriálovou novinku Scény z manželského života.

Antebellum

Šokující zvrat událostí obrátí její život vzhůru nohama a uvrhne ji do děsivé reality, která ji donutí čelit své minulosti, přítomnosti i budoucnosti dříve, než bude pozdě. (HBO GO)

Hodní hoši

Tři šesťáci se chystají na velký večírek, jdou za školu, aby sehnali náhradu za zničený dron, a těší se na první pusu. Nakonec se ale všechno kolosálně zvrtne. (Netflix)

Hra na oliheň – 1. řada

Stovky hráčů na mizině přijmou zvláštní pozvánku na dětskou hru. Uvnitř na ně čeká lákavá cena, ale může je stát život. (Netflix)

Chata

Jen ona, dvě snoubencovy děti a zasněžená chata daleko od civilizace. Chytila se do děsivé pasti, nebo ji dohání vlastní minulost? (Netflix)

La La Land

Dva umělci v současném Los Angeles řeší bolestivé dilema, když jejich milostný románek začnou narušovat kariérní ambice. (Netflix)

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod

Foto: Paramount Pictures

Poté, co tři mladí sourozenci Baudelairovi následkem požáru jejich sídla osiří, jsou odvezeni ke svému vzdálenému příbuznému hraběti Olafovi (Jim Carrey). (HBO GO)

Nailed it! – 6. řada

Nadšení pekaři s příšernými výsledky se snaží dopéct k desetitisícové výhře. Něco jako reality show s troškou toho domácího šmudlání. (Netflix)

Pád – 3 řady

Vrchní komisařka si láme hlavu nad tím, jak asi přemýšlí sériový vrah, který se skrývá za maskou obyčejného táty od rodiny. A přitom řeší vážné osobní trable. (Netflix)

Rad

Když se Duke Best rozhodne uspořádat závod na téměř nezdolatelné trati, Cru usoudí, že je jeho osudem zúčastnit se závodu, který nabízí finanční odměnu ve výši 100 000 dolarů. (HBO GO)

Rovné podmínky – 1. řada

Dokumentární seriál zkoumá, jak mnohamiliardový sportovní průmysl v minulosti nedostatečně platil své nejcennější aktivum, politizoval iniciativy zaměřené na mládež a potlačoval hlasy hráčů. (HBO GO)

Scény z manželského života – 1. řada

Adaptace švédské klasiky Ingmara Bergmana znovu zkoumá ikonické pojetí lásky, nenávisti, touhy, monogamie, manželství a rozvodu z pohledu současného amerického páru. (HBO GO)

Severní Marseilles

Tři marseilleští policajti už mají po krk chytání malých rybek a hodlají rozprášit rozsáhlou drogovou síť. Klíčová informátorka si ale za svoje služby řekne trochu moc. (Netflix)

Sexuální výchova – 3. řada

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Schumacher

Dokument, který se pomocí exkluzivních rozhovorů a archivních záběrů pokouší vystihnout osobnost sedminásobného mistra světa ve formuli 1 Michaela Schumachera. (Netflix)

Veselá tetka – 1. řada

Veselá tetka Diane je zbožňovaná potížistka, která má talent vyhýbat se strastem života dospělých. A taky slabost pro svého synovce, který neustále řeší sám sebe. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne