Spider-Man: Bez domova: Trailer potvrzuje návrat starých známých

Foto: Marvel

Únik traileru nového Spider-Mana na internet doprovází po čtyřiadvaceti hodinách oficiální verze ve standardní kvalitě. Spider-Man a Doctor Strange v něm napravují chybu, kterou se jim společně povedlo udělat svou nezodpovědností.

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantního života superhrdiny. Spider-Man požádá o pomoc Doctora Strange. Jenže tím rozpoutá nebezpečný chaos, jenž mu dá poznat, co to opravdu znamená být Spider-Man.

První trailer třetího Spider-Mana potvrzuje návrat Doctora Octopuse a Green Goblina, ovšem několik es se ještě stále schovává v rukávu. Podle informací z konce minulého roku, kdy se obsazení snímku teprve formovalo, byli s projektem spojováni i předešlí dva představitelé Spider-Mana, Andrew Garfield a Tobey Maguire, jejich filmové přítelkyně, Emma Stone a Kirsten Dunst, Jamie Foxx v roli Electra, ale také Charlie Cox jako Daredevil z netflixovské série. Kolik na tom bude pravdy, se zřejmě dozvíme až při samotné premiéře v prosinci, případně v dalších upoutávkách.

V hlavních rolích snímku Spider-Man: Bez domova se představí Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, J.K. Simmons, a další.

V kinech hrají od 16. prosince 2021.

Foto: Marvel