Spider-Man 3: Alfred Molina si znovu zahraje Doctora Octopuse

Doctor Octopus, mnohými fanoušky považován za nejlepšího záporáka, jaký se kdy postavil Spider-Manovi ve filmu, se objeví v připravovaném Spider-Manovi 3. A co víc, opět si ho zahraje Alfred Molina.

Třetí Spider-Man s Tomem Hollandem chce asi opravdu konkurovat výbornému animáku Spider-Man: Paralelní světy. Stejně jako v něm, se i v připravovaném snímku sejdou hrdinové (oficiálně zatím jen záporáci) z alternativních světů. Dříve potvrzeného Electra z filmu Amazing Spider-Man 2 doplní také Doctor Octopus v podání Alfreda Moliny, které si všichni pamatujeme z druhého Spider-Mana. Je tak jen otázkou času, kdy se dočkáme i potvrzení účasti dvou předešlých představitelů pavoučího muže, o kterých se v posledních dnech tolik mluví.

Zatím nepojmenovaný třetí díl Spider-Mana, ve kterém se objeví také Zendaya, Marisa Tomei nebo Benedict Cumberbatch, má naplánovanou premiéru na prosinec roku 2021. Režírovat bude stejně jako v předešlých dvou případech Jon Watts.

Update: Vrací se všichni. A když říkáme všichni, tak myslíme opravdu všechny. Andrew Garfield si znovu zahraje Spider-Mana, a pokud se Sony dohodne s Marvelem, těšit se můžeme i na Tobeyho Maguira. Počítat rovněž můžeme s MJ v podání Kirsten Dunst a Emmou Stone jako Gwen Stacy.

Update 2: Neuvěřitelně narvanou hereckou sestavu by měl doplnit ještě Charlie Cox coby Daredevil ze stejnojmenného Netflix seriálu.