Marvelovští Eternals čelí konci světa v dalším skvělém traileru

Foto: Marvel

Krátce po premiéře Black Widow a jen několik dní před uvedením Shang-Chi, vypouští Marvel do světa další trailer na očekávanou superhrdinskou týmovku Eternals, kteří v něm čelí mocným Deviantům a konci světa. Skvěle obsazený snímek ze světa MCU dorazí do kin začátkem letošního listopadu.

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Marvel. Epický příběh sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům a zachránili svět. V nejnovější upoutávce dokonce prozrazují, proč Avengerům nepomohli v bitvě s Thanosem a zároveň nezasáhli v historických momentech lidstva.

V marvelovce Eternals si zahráli Richard Madden (Ikaris), Salma Hayek (duchovní vůdce Ajak), Angelina Jolie (válečnice Thena), Don Lee (Gilgameš) a další. Režisérkou filmu Eternals je Chloé Zhao, která za dramatický snímek Země nomádů získala Oskara za nejlepší film roku 2020. Stala se teprve druhou ženou v historii, která sošku získala.

Eternals mají premiéru 4. listopadu 2021.

Foto: Marvel