Jaká je cena života: Michael Keaton a 11. září

Foto: Netflix

Netflix uvedl trailer k očekávanému snímku Jaká je cena života, ve kterém Michael Keaton čelí událostem 11. září. Silný příběh podle skutečné události uvede Netflix již začátkem září.

Advokát se ocitá před téměř neřešitelným úkolem: určit, jak odškodnit rodiny, které po útocích z 11. září 2001 utrpěly nevyčíslitelné ztráty. A dostane velkou lekci z empatie. Ve filmu natočeném podle skutečných události se představí v hlavních rolích Michael Keaton, Stanley Tucci a Amy Ryan.

Film Jaká je cena života (v originále Worth) natočila režisérka Sara Colangelo (Malé nehody, Básník ze školky) podle scénáře Maxe Borensteina (Godzilla, Godzilla vs. Kong).

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 209 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Od 3. září na Netflixu.

Foto: Netflix