Expendables 4 mají zelenou. Kdo bude režírovat?

Foto: Lionsgate

Zatímco Sylvester Stallone hovoří o dalších Expendables jako spin-offu hlavní série, Lionsgate a Millennium označují příští film jako klasické pokračování. Tak či tak se do hlavních rolí vracejí staří známí a prostor dostane také mladá krev. Známe také režiséra, kterým nakonec nebude D.J. Caruso.

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture a Sylvester Stallone jsou zpátky. Představitelé hlavních rolí předešlých třech filmů se objeví na plátnech kin i tentokrát, po jejich boku dostanou příležitost i nové tváře jako 50 Cent, Megan Fox a Tony Jaa. Už před nějakou dobu bylo ohlášeno, že se projektu nezúčastní Arnold Schwarzenegger. Není ale vyloučeno, že by se ve čtvrtém díle neměl ukázat někdo z původní trilogie. Ta koneckonců nabídla jména jako Jet Li, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas, Terry Crews, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke nebo Chuck Norris.

Megan Fox

S režií Expendables 4 byli nějakou dobu spojováni Patrick Hughes (Expendables 3) a D.J. Caruso (Disturbia, Maximální limit). Přednost ale nakonec dostal Scott Waugh, tvůrce filmového Need for Speed a válečné podívané Povinnost a čest (Act of Valor). Točit bude podle scénáře neznámého Spensera Cohena, Maxe Adamse a Johna Josepha Connollyho. Informoval o tom Hollywood Reporter.

Expendables 4 nesou pracovní název A Christmas Story a natáčet se začnou již letos v říjnu.