Postradatelní jdou znovu do akce. Kdy začne natáčení?

Foto: Lionsgate

Sylvester Stallone na svém Instagramu uvedl, že spin-off Expendabes: Postradatelných se za jeho přítomnosti začne natáčet v říjnu, čímž potvrdil dřívější zvěsti. Film zatím nese označení A Christmas Story, a již podle názvu se bude točit okolo Jasona Stathama.

Spin-off Postradatelných s pracovním názvem A christmas Story nakonec dostal přednost před přímým pokračováním série, které zatím čítá tři celovečerní filmy. To ale neznamená, že by fanoušci měli být ochuzeni o stárnoucí akční legendy. Vedle Jasona Stathama, který ve všech předešlých filmech ztvárnil žoldáka Lee Christmase, se na plátnech kin objeví také producent a režisér původního filmu, Sylvester Stallone.

Film s rozpočtem zhruba 70 milionů dolarů bude zřejmě režírovat D.J. Caruso (Disturbia, Jsem číslo čtyři) pode scénáře Maxe Adamse (seriál Seal Team 6). Proslýchá se, že v dalších rolích se objeví thajská hvězda Tony Jaa (Ong-bak), starý známý Dolph Lundgren nebo Megan Fox z Transformers. Počítat však nemáme s návratem Arnolda Schwarzeneggera. Natáčet se bude převážně v jihovýchodní Asii.

Foto: Instagram