6 velkých letošních premiér, které právě ohlásil Netflix

Foto: Viník, K zemi hleď, Red Notice (vše Netflix)

Netflix zveřejnil data premiér ke svým nejočekávanějším filmům ve zbytku letošního roku. Už prvního října uvidíme americký remake Tísňové linky, stejný měsíc uzavře prequel Armády mrtvých. Netflix odhalil také premiéru očekávané akční jízdy Red Notice, Mirandova muzikálu nebo svého nejhvězdnějšího filmu K zemi hleď, ve kterém se představí Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence a hromada dalších.

Viník

Foto: Netflix

Operátor tísňové linky (Jake Gyllenhaal) se snaží zachránit volající, které jde o život, ale brzy zjistí, že všechno je úplně jinak. Remake dánské Tísňové linky, ve kterém si zahrají ještě Ethan Hawke, Riley Keough, Peter Sarsgaard a Paul Dano. (Na Netflixu od 1. října)

Armáda lupičů

V tomhle prequelu k Armádě mrtvých přemluví tajemná žena bankovního úředníka Dietera, aby jí pomohl vyloupit údajně nejbezpečnější sejfy v Evropě. Tentokrát bez Zacka Snydera  a zombíků na každém kroku. (Na Netflixu od 29. října)

Red Notice

Foto: Netflix

Agent Interpolu má za úkol dopadnout nejhledanější zlodějku umění. Akční komedie s prvky heist filmu a výborným obsazením. Akční komedie, ve které zazáří Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds. (Na Netflixu od 12. listopadu)

Tick, Tick… Boom!

Na prahu svých třicátých narozenin se mladý nadějný divadelní skladatel potýká s láskou, přátelstvím a tlakem uměleckého života v New Yorku. Lin-Manuel Miranda do svého filmu obsadil Bradleyho Whitforda, Vanessu Hudgens a Andrewa Garfielda. (Na Netflixu od 19. listopadu)

Síla psa

Charismatický, ale despotický majitel ranče se chová krutě k bratrovi, který si domů přivedl novou manželku a jejího synka. Jenže pak se stane něco nečekaného. V hlavních rolích Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst a Thomasin McKenzie. (Na Netflixu od 1. prosince)

K zemi hleď!

Foto: Netflix

Dva astronomové zjistí, že se k Zemi blíží asteroid. Setkávají se ale se skeptickými reakcemi a posměšky od každého, koho potkají. V komediálně laděném filmu se můžeme těšit na Leonarda DiCapria, Meryl Streep, Timothée Chalameta, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Arianu Grande, Jonaha Hilla nebo Matthew Perryho. (Na Netflixu od 24. prosince)