40 nejpopulárnějších seriálů na Netflixu v tomto roce

Foto: New Amsterdam (Universal Television), Vikingové (History), Lucifer (Warner Bros.)

Sledovanosti Netflixu na území Česka vládne po prvních sedmi měsících roku 2021 historický seriál Koruna, který loni v listopadu uvedl svou čtvrtou řadu. Druhá příčka zatím patří nemocničnímu seriálu New Amsterdam (uvedeny zde byly naráz dvě série), třetí jsou Bridgertonovi navzdory silné kritice. Už brzy ale Netflix uvede nové řady Papírového domu, Sexuální výchovy, Zaklínače nebo Cobry Kai, které budou moci aktuální žebříček ještě upravit, případně ho ovládnout zkraje roku 2022.

40. Virgin River
39. Brave New World
38. Úřad kouzelnických záležitostí
37. Jak se stát tyranem
36. Příležitostní detektivové z Baker Street
35. Love, Death & Robots
34. Tenkrát poprvé
33. Too Hot to Handle: Brazílie
32. Cesta svatojánských mušek
31. Dámský gambit
30. F1: Touha po vítězství
29. Dobrý doktor
28. Papírový dům
27. Ledová archa
26. Ragnarök – Konec světa
25. Jupiter’s Legacy
24. Elita
23. Pokémon: Cesty
22. Ví o tobě
21. Rozčarování

20. Méďa a lumíci

Silný a chytrácký Méďa vládne kanadským lesům, kde má plné tlapy práce s malými lumíky, kteří mu znepříjemňují život.

19. Vikingové

Drsné drama vikingského hrdiny Ragnara Lothbroka, který ve snaze o rozšíření vlivu seveřanů zpochybňuje kvality neschopného vůdce, kterému chybí vize.

18. Winx Saga: Osud

Parta náctiletých se na čarodějné internátní škole Alfea odhodlaně učí ovládat svoje kouzelné schopnosti, držet krok se soupeři a neztrácet hlavu kvůli lásce.

17. Sweet Tooth: Chlapec s parožím

Roztomilý kluk, co je napůl člověk a napůl jelen, se s mrzutým chlápkem, který ho vzal pod křídla, vydává hledat nový začátek v nebezpečném postapokalyptickém světě.

16. Svět pod hlavou

Policistu srazí v roce 2016 auto. Když se probere, leží v nemocnici a je rok 1982. Bude muset zjistit, jaké události tenkrát změnily osud jeho rodiny.

15. The Circle – USA

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

14. Kdo zabil Saru?

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele.

13. Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

12. Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

11. Jurský svět: Křídový kemp

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři.

10. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

9. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

8. Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

7. Too Hot to Handle

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

6. Lucifer

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd.

5. Ginny a Georgia

Volnomyšlenkářka Georgia vyrazí se svými dvěma dětmi, Ginny a Austinem, na sever, kde chtějí začít znova. Jenže i tahle cesta může být pěkně hrbolatá.

4. Lupin

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina.

3. Bridgertonovi

Osm nerozlučných sourozenců Bridgertonových hledá lásku a štěstí mezi londýnskou smetánkou. Podle úspěšných románů od Julie Quinn.

2. New Amsterdam

Do nejstarší americké nemocnice nastupuje svérázný ředitel, doktor Max Goodwin, který se nebojí provětrat místní poměry a pouští se do boje o životy pacientů.

1. Koruna

Seriál sleduje politické soupeření a osobní životy za vlády královny Alžběty II. a události, které určovaly dějiny druhé poloviny 20. století.