30 nejsledovanějších titulů na Netflixu 34. týdne

Foto: Sweet Girl, Clickbait, Riverdale (vše Netflix)

Sweet Girl a Dobrý doktor nejsledovanějšími tituly posledního týdne na Netflixu. Přední příčky i pro anime Zaklínače a napínavou novinku Clickbait.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (34. týden)

Jason Momoa v nejsledovanějším filmu týdne, těsně za ním animovaný Zaklínač, Hlasiťákovi ve filmu a druhý Tajný život mazlíčků. Pátá příčka pro akční Tomb Raider. Skvěle si vedly i právě přidané novinky Jumanji: Další level a Takový normální kluk.

15. Paměti vraha: Případ Nilsen
14. Bloodshot
13. Beckett
12. SAS: Zrození Černé labutě
11. Takový normální kluk
10. Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
9. Vivo
8. Stánek s polibky 3
7. Tajný život mazlíčků
6. Jumanji: Další level

5. Tomb Raider

Sedm let potom, co její zámožný otec záhadně zmizel, vyráží Lara Croftová zjistit, jaký ho potkal osud – po stopách, které jí zanechal.

4. Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka.

3. Hlasiťákovi ve filmu

Velkolepá hudební výprava, na které Lincoln Hlasiťák s rodiči a deseti sestrami v závěsu zamíří do Skotska a zjistí, že mají v rodině královskou krev.

2. Zaklínač: Vlčí sen

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti.

1. Sweet Girl

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (34. týden)

Na poli seriálů bez významnějších změn. Nejsledovanějším titulem zůstává Dobrý doktor, následují Outer Banks, Zmizet beze stopy a Sex/Život. Riverdale se po uvedení nové epizody opět dostal mezi první pětku. Výborné umístění i pro novinku Clickbait.

15. Elita
14. Lupin
13. Papírový dům
12. Pomsta s chutí třešní
11. Lucifer
10. Zaklínač
9. Vedoucí katedry
8. Pokémon: Cesty
7. Poražení
6. Clickbait

5. Riverdale

Teenager Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale.

4. Sex/Život

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

3. Zmizet beze stopy

Manželka mu zemřela a on se snaží zjistit proč. Jenže při hledání pravdy se sám zamotá do sítě nebezpečných tajností a intrik, která se táhne od New Yorku až po Tel Aviv.

2. Outer Banks

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce.

1. Dobrý doktor

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou.

Pokračuj na nejsledovanější filmy a seriály z minulého týdne