23 filmů a seriálů, které Netflix přidá už tento týden

Foto: Jaká je cena života (Netflix), Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (Universal Pictures), Papírový dům (Netflix)

Netflix tento týden uvede ambiciózní film Jaká je cena života odehrávající se bezprostředně po 11. září, prvních pět epizod poslední řady fenomenálního španělského hitu Papírový dům, spin-off série Rychle a zběsile Hobbs a Shaw nebo dojemný příběh Náš kamarád s Jasonem Segelem a Casseym Affleckem v hlavních rolích. Připravena je ale celá řada dalších zajímavých titulů.

Hodný holky – 4. řada

Tři mámy z předměstí zosnují loupež v místním obchodě, aby unikly finanční katastrofě a osamostatnily se – ovšem spolu. (31. srpna)

Jsi mé jaro – 1. řada

Hotelovou asistentku a psychiatra pořád trápí traumata z dětství. Právě díky nim si k sobě ale najdou cestu, když se oba připletou k podivné vraždě. (31. srpna)

Neslýchané: Zločin a trestné minuty

Byli postrachem hokeje – tým vlastněný mužem s vazbami na mafii, vedený jeho sedmnáctiletým synem a na ledě známý nejen svými schopnostmi, ale i agresivitou. (31. srpna)

Co přináší radost – 1. řada

Reality show, ve které Marie Kondo představí strategii radostného úklidu a svůj svět lidem, kterým se nedaří dosáhnout rovnováhy mezi prací a osobním životem. (1. září)

Frida

Po nehodě, při které málem umřela, objeví Frida Kahlo smysl života v malování. A její vášeň pro umění dál přiživují divoké rodinné i politické poměry. (1. září)

Náš kamarád

Jak má chlap pomoct nejlepší kamarádce, když mu řekne, že má rakovinu? Přece všechno hodit za hlavu a hned se k ní a její rodině nastěhovat! Příběh podle skutečnosti. (1. září)

Cemetery Junction

Mladý Freddie Taylor z Anglie si úspěšně najde novou práci. Když ale narazí na svoji bývalku, situace se na jeho vkus dost zkomplikuje. (1. září)

Rytmus Tempos

Nahlédněte do zákulisí třicetileté kariéry rapera Rytmuse. Dokument o historii hip-hopu na Slovensku. (1. září)

Jak se stát kovbojem – 1. řada

Dale Brisby skvělá ovládá rodeo i sociální sítě a díky tomu drží kovbojské tradice při životě. A teď učí celý svět, jak být správným kovbojem. (1. září)

Monstra bitevních polí: Tanky ve světových válkách – 1. řada

Od první tankové bitvy v dějinách už uplynulo přes sto let. Tenhle dokumentární seriál ukazuje, jak se s nástupem těžkých obrněnců navždycky změnilo vedení války. (1. září)

Uzly a pomeranče

Chlapec se zakouká do německé dívky, která voní po pomerančích. První lásku mu ale kazí rodinné tragédie a splnit si sen o statku s koňmi taky nebude jenom tak. (1. září)

Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu – 1. řada

Nekompromisní seriál, který dokumentuje teroristické útoky z 11. září od zrodu Al-Káidy v 80. letech až po ráznou americkou reakci na domácí půdě i v zahraničí. (1. září)

Kuroko no basket – 3. řada

Foto: Netflix

Pět basketbalových hvězd ze základky jde studovat různé střední školy. Tetsuya Kuroko a seirinská střední se teď snaží vydobýt si slávu. (1. září)

Podfukářky

Malá ryba a profesionální podvodnice spojí síly a vymyslí bláznivý plán, jak oškubat jednoho miliardáře. (1. září)

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

Americký agent Luke Hobbs má v Anglii zastavit smrtící biologickou hrozbu. Bude ale muset spojit síly s žoldákem Deckerdem Shawem, se kterým má nevyřízené účty. (2. září)

Život po večírku

Cassie paří jako o život… až o něj opravdu přijde. Po smrtelné nehodě ale dostane šanci napravit všechno, co pokazila, a vysloužit si tak andělská křídla. (2. září)

Jednotka-Q – 1. řada

Gay superšpión a jeho nesourodá LGBTQ jednotka se snaží nadřízeným ukázat, že je podceňovali neprávem. Dneska Západní Hollywood a zítra třeba celý svět! (2. září)

Papírový dům – 1. část 5. řady

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (3. září)

Ted Bundy a zabiják od Green River

Foto: Netflix

Při pátrání po sériovém vrahovi zajede vyšetřovatel do vězení za Tedem Bundym, aby pochopil, jak tihle zločinci přemýšlejí. Podle skutečné události. (3. září)

Sharkdog – 1. řada

Sharkdog je napůl žralok, napůl pes, ale hlavně dobrák od kosti, co rád baští rybí prsty a vyráží za ztřeštěnými dobrodružstvími se svým člověčím kamarádem Maxem. (3. září)

Potápěčský klub – 1. řada

Na břehu Cape Mercy se záhadně ztratí mladá talentovaná potápěčka, a její parťačky se proto pustí do vyšetřování série tajemství a znamení. (3. září)

Jaká je cena života

Po útocích z 11. září dostane právník úkol, který by zamával s každým. Má totiž přepočítat cenu lidských životů na peníze. Podle skutečnosti. (3. září)

Vynalézavý muž v domácnosti

Foto: Netflix

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti. (5. září)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne