22 filmů a seriálů, které Netflix uvede v týdnu

Foto: Tomb Raider (Warner Bros.), Jumanji: Další level (Sony Pictures), Zaklínač: Vlčí sen (Netflix)

Netflix v týdnu uvede filmového anime Zaklínače, thriller Clickbait, norské Město, kde nikdo neumírá nebo první řadu polské sci-fi Otevři oči. Milovníci hollywoodské tvorby se mohou těšit na nový Tomb Raider nebo třetí díl Jumanji s podtitulem Další level. Dohromady jsme napočítali dvaadvacet filmů a seriálů, které si v tomto týdnu zaslouží pozornost.

Tomb Raider

Sedm let potom, co její zámožný otec záhadně zmizel, vyráží Lara Croftová zjistit, jaký ho potkal osud – po stopách, které jí zanechal. (23. srpna)

Zaklínač: Vlčí sen

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti. (23. srpna)

Neslýchané: Caitlyn Jenner

Nelehká cesta Caitlyn Jenner za olympijskou slávou je bezpochyby inspirativní. Ještě složitější a důležitější pro ni ale bylo dospět k přijetí sebe sama. (24. srpna)

Oggy Oggy – 1. řada

Roztomilé kotě Oggy s kamarády vesele dovádí v pestrobarevném kočičím světě. Tahle parta se nikdy nenudí a prožívá spoustu fantastických dobrodružství. Přidejte se! (24. srpna)

Bob Ross: Štastné náhody, zrada a chamtivost

Bob Ross byl nejslavnější učitel umění na světě a rozdával radost milionům lidí. Nádheru stromů, které tak rád maloval, ale zastínila bitva o jeho obchodní impérium. (25. srpna)

Boží Jan: Zločiny duchovního léčitele

Foto: Netflix

João Teixeira de Faria funguje jako médium a zbožňují ho lidi z celého světa. Jeho oběti, žalobci i novináři ale odhalí děsivé příběhy o zneužívání, kterého se dopouštěl. (25. srpna)

Clickbait

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (25. srpna)

Dávné rituály

Novinářka, která přijela do rodného města Veracruz napsat článek o kultuře tamního kmene, se stane obětí únosu. Místní lidé totiž mají za to, že je posedlá ďáblem. (25. srpna)

Jumanji: Další level

Spencer se ztratí a Marthě, Bethany a Chláďovi dojde, že pro něj musí vyrazit zpátky do Jumanji. Jenže se to celé trochu zvrtne. (25. srpna)

Motely snů – 1. řada

Dvě nejlepší kamarádky a obchodní partnerky se uprostřed pandemie a dalších nesnází snaží předělat zchátralý motel na exkluzivní letovisko. (25. srpna)

Nad vodou

Foto: Mountain Film

Dokument o kajakaři, který se rozhodne jako první sjet čtyři řeky vytékající z posvátné tibetské hory Kailás. (25. srpna)

Post mortem: Město, kde nikdo neumírá – 1. řada

Vstala z mrtvých a najednou má velkou chuť na krev. A pohřební službě její rodiny by se zrovna hodilo víc nebožtíků. No, to by v tom byl čert, aby se to nějak nezařídilo! (25. srpna)

Probuzení mumie

Dvacet let po odhalení hrobky egyptské královny se slavnému archeologovi Matthewovi Corbeckovi pořád lepí smůla na paty. (25. srpna)

Otevři oči – 1. řada

Dospívající dívka si po tragické nehodě nic nepamatuje a zkouší si znova poskládat život na speciální klinice. Jenže neobvyklá léčba v ní vyvolává pochybnosti. (25. srpna)

Edens Zero – 1. řada

Osamělý kluk, který umí ovládat gravitaci, se na palubě lodi Edens Zero vydá na dobrodružnou výpravu za legendární vesmírnou bohyní přezdívanou Matka. (26. srpna)

Rodinný sraz – 4. část

McKellanovi se přestěhují ze Seattlu na maloměsto v Georgii a jejich životní styl narazí na jižanský způsob života a konzervativní přístup prarodičů. (26. srpna)

Arlo v New Yorku

Arlo a jeho nezaměnitelní parťáci se vydávají zvelebit zpustlé okolí New Yorku – a udělají si z něho nový domov. (26. srpna)

Dezertér – 1. řada

Mladý voják dostane za úkol pochytat dezertéry a odhalí přitom tvrdou realitu, kterou si každý nový branec musí na povinné vojně protrpět. (27. srpna)

SAS: Zrození Černé Labutě

Je ze speciálních jednotek a vyrazil si s přítelkyní z Londýna do Paříže. Když ale vlak ovládnou nemilosrdní ozbrojení žoldáci, musí rychle do akce. (27. srpna)

Škola šampiónů – 1. řada

V tomhle městě v Georgii je fotbal něco jako náboženství. A mančaft z místní střední školy má našlápnuto na titul. Kluci ale musí ustát spoustu dalších věcí mimo hřiště. (27. srpna)

Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky „Taková normální holka“. (27. srpna)

Nicméně

Studentka umělecké školy sice na lásku moc nevěří, ale stejně neodolá okouzlujícímu spolužákovi, co si rád zaflirtuje. A vyklube se z toho kamarádství s výhodami. (29. srpna)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne