20 novinek (nejen) na Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Dezertér (Netflix), Dávné rituály (Soapbox Films), Percy versus Goliáš (Mongrel Media)

O víkendu si na Netflixu nenechte ujít novou napínavou sérii Clickbait, temnou podívanou Dávné rituály, nejnovější Jumanji nebo animovaného Zaklínače. HBO GO nabízí třetí řadu historické fantasy Britannia, Krajinu snů s Margot Robbie a drama podle skutečné události Percy versus Goliáš. Na Prime Video se vrátil Borat ve speciální sérii, zajímavou novinku uvedl také český Aerovod.

Bob Ross: Štastné náhody, zrada a chamtivost

Bob Ross byl nejslavnější učitel umění na světě a rozdával radost milionům lidí. Nádheru stromů, které tak rád maloval, ale zastínila bitva o jeho obchodní impérium. (Netflix)

Boratův amerikánský lokdaun & Borat vyvrací – 1. řada

Prožijte s Biraten pět dní v domě dvou konspiračních teoretiků během zuřící covidové pandemie. Následně se v rámci série „Borat vyvrací“ podívejte, kterak přední světoví experti vyvrací nejznámější konspirační teorie. (Prime Video)

Boží Jan: Zločiny duchovního léčitele

Foto: Netflix

João Teixeira de Faria funguje jako médium a zbožňují ho lidi z celého světa. Jeho oběti, žalobci i novináři ale odhalí děsivé příběhy o zneužívání, kterého se dopouštěl. (Netflix)

Britannia – 3. řada

Epické drama pokračuje ve třetí sérii, která sleduje římskou invazi do Británie. Generál Aulus Plautius již rozdrtil mocné druidy, ale jeho skutečný úkol – zajmout a zabít Vyvolenou – je pro něj stále nedosažitelný. (HBO GO)

Clickbait – 1. řada

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Dávné rituály

Novinářka, která přijela do rodného města Veracruz napsat článek o kultuře tamního kmene, se stane obětí únosu. Místní lidé totiž mají za to, že je posedlá ďáblem. (Netflix)

Dezertér – 1. řada

Mladý voják dostane za úkol pochytat dezertéry a odhalí přitom tvrdou realitu, kterou si každý nový branec musí na povinné vojně protrpět. (Netflix)

Epicentra New Yorku: 11/9 – 2021½ – 1. řada

Portrét síly a odolnosti pestré škály Newyorčanů, který zachycuje období od nechvalně proslulého 11. září až po dnešní covidovou realitu, vznikl při příležitosti 20. výročí útoků z 11. září 2001. (HBO GO)

Jumanji: Další level

Spencer se ztratí a Marthě, Bethany a Chláďovi dojde, že pro něj musí vyrazit zpátky do Jumanji. Jenže se to celé trochu zvrtne. (Netflix)

Kubánská spojka

René González je kubánský pilot, který na počátku 90. let minulého století zanechá svou ženu i dcerku v komunistické zemi a zběhne do Spojených států, aby začal nový život na svobodě. (HBO GO)

Krajina snů

Eugene Evans (Finn Cole) sní o útěku ze svého texaského maloměsta, když zjistí, že se zraněná bankovní lupička na útěku Allison Wellsová (Margot Robbie) skrývá blíž, než si kdy dokázal představit. (HBO GO)

Neslýchané: Caitlyn Jenner

Nelehká cesta Caitlyn Jenner za olympijskou slávou je bezpochyby inspirativní. Ještě složitější a důležitější pro ni ale bylo dospět k přijetí sebe sama. (Netflix)

Nicméně – 1. řada

Studentka umělecké školy sice na lásku moc nevěří, ale stejně neodolá okouzlujícímu spolužákovi, co si rád zaflirtuje. A vyklube se z toho kamarádství s výhodami. (Netflix)

Otevři oči – 1. řada

Dospívající dívka si po tragické nehodě nic nepamatuje a zkouší si znova poskládat život na speciální klinice. Jenže neobvyklá léčba v ní vyvolává pochybnosti. (Netflix)

Percy versus Goliáš

Film, inspirovaný skutečnými událostmi ze soudního procesu z roku 1998, sleduje maloměstského farmáře, který se postaví velkému konglomerátu poté, co je v úrodě 70letého farmáře objevena geneticky modifikovaná řepka. (HBO GO)

Post mortem: Město, kde nikdo neumírá – 1. řada

Vstala z mrtvých a najednou má velkou chuť na krev. A pohřební službě její rodiny by se zrovna hodilo víc nebožtíků. No, to by v tom byl čert, aby se to nějak nezařídilo! (Netflix)

Takový normální kluk

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Tomb Raider

Sedm let potom, co její zámožný otec záhadně zmizel, vyráží Lara Croftová zjistit, jaký ho potkal osud – po stopách, které jí zanechal. (Netflix)

Víkend na chatě

Finská komedie o partě přátel, jež se po letech znovu schází na chatě na víkendové oslavě narozenin. (Aerovod)

Zaklínač: Vlčí sen

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne