17 filmů a seriálů, které Netflix přidá tento týden

Foto: Hejno kobylek (Netflix), Mrtví neumírají (Focus Features), Control Z (Netflix)

První srpnový týden na Netflixu bude na novinky velmi pestrý. Do nabídky se dostanou zajímavé dokumenty Přísně tajné projekty UFO a Náctiletý drogový baron, druhá řada oblíbeného seriálu Control Z, hvězdně obsazená zombie komedie Mrtví neumírají nebo dvojice filmových originálů, hudební animák Vivo a horor Hejno kobylek.

Pray Away: Očista modlitbou

Ti, co vedli nebo přežili takzvanou konverzní terapii, promluví o tom, jak silně a vytrvale tohle hnutí poškozuje LGBTQ+ komunitu. (3. srpna)

Přísně tajné projekty UFO: Odtajněno

Různá svědectví o údajných setkáních s mimozemšťany byla dávno označena za nevěrohodná. Spousta lidí si ale přesto myslí, že UFO určitě existuje. (3. srpna)

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál „Jak prodávat drogy přes internet (rychle)“. (3. srpna)

Car Masters: Z vrakoviště na výsluní – 3. řada

Pestrá parta v Gotham Garage renovuje vybraná auta a náklaďáky. Dělají z nich bouráky, které pak prodají za velké prachy. (4. srpna)

Control Z – 2. řada

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofia se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (4. srpna)

Inspekcja

Ruský důstojník se na Stalinův rozkaz vydává do zajateckých táborů, kde má přesvědčit polské vojáky ke spolupráci s komunistickým aparátem. (4. srpna)

Kokainoví kovbojové: Králové Miami

Dva kámoši z dětství, co měli školu pěkně na háku, se vypracují na nejmocnější drogové bosse v Miami. Kriminální sága podle skutečného příběhu, který trval desítky let. (4. srpna)

Mrtví neumírají

Po zvláštním úkazu na obloze s v poklidném městečku Centervill vyhrabou mrtví z hrobů a policejní náčelník i jeho zástupce mají naráz plné ruce práce. (4. srpna)

S Paris v kuchyni

Paris Hilton představí divákům své kuchařské umění a obratnost u plotny. Takhle ji zatím nikdo neviděl. (4. srpna)

Sladký chlapec

Filmová hvězda bojuje se závislostí a ohlíží se za dětstvím poznamenaným nespolehlivostí otce, který dělával klauna na rodeu. (4. srpna)

Spoušť

Foto: Netflix

Mladý pár se zoufale snaží zachránit svoje manželství a rozhodne se přestěhovat. Jenže v novém domě snů se brzy začnou dít věci, které odhalí jeho pohnutou minulost. (4. srpna)

Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka. (4. srpna)

Železný most

Po nehodě v dole, která ve štole uvězní jednoho horníka, začínají záchranné práce. Jeho ženu a šéfa, kteří to spolu táhnou, pak začne trápit pocit viny. (4. srpna)

’76

Život těhotné ženy se převrátí naruby, když jejího manžela obviní z účasti na pokusu o vojenský převrat. Podle skutečných událostí. (4. srpna)

Devět emocí – 1. svazek

Seriálová antologie zkoumá devět lidských emocí od radosti po strach a vychází z indické teorie o vnímání krásy. (6. srpna)

Hejno kobylek

Svobodná matka se živí chovem sarančat, ze kterých dělá proteinovou mouku a krmivo. Problém ale je, že se kobylky skoro nemnoží – dokud neochutnají krev. (6. srpna)

Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. (6. srpna)

Pokračuj na přehled novinek Netflixu z minulého týdne