16 novinek (nejen) na Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Wind River (Thunder Road Pictures), Předposlední (HBO GO), Hejno kobylek (Netflix)

Netflix uvedl druhou řadu mexického seriálu Control Z, výborné dokumenty Kokainoví kovbojové a Náctiletý drogový baron, francouzský horor Hejno kobylek nebo originální animák od hvězdných tvůrců, Vivo. Na HBO GO najdeme nově třetí Bobule, festivalovku Předposlední a Amerického Snipera. Tentokrát jsme do výběru zařadili i skvělou akční jízdu Boss Level (O2TV) a mrazivé Wind River (Aerovod).

3Bobule

Po mnoha sklizních… Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. (HBO GO)

Americký sniper

Odstřelovač jednotek SEAL amerického námořnictva Chris Kyle je vyslán do Iráku s jediným úkolem: chránit své bratry ve zbrani. (HBO GO)

Atlas mraků

Silné a inspirativní epické drama, Atlas Mraků, z dílny tvůrců Matrixu, zkoumá, jaký dopad má rozhodnutí jednotlivců na ostatní v přítomnosti, minulosti i budoucnosti. (HBO GO)

Boss Level

Vysloužilý policista Roy Pulver se dostává do zvráceného vládního projektu, který ho nutí pořád dokola prožívat den jeho smrti s cílem najít své vrahy a zastavit toto zdánlivě nekonečné utrpení… (O2TV)

Control Z – 2. řada

Na střední škole řádí hacker, který vyzrazuje tajemství studentů. Osamělá, ale všímavá Sofia se pokusí odhalit, kdo to má celé na svědomí. (Netflix)

Hejno kobylek

Svobodná matka se živí chovem sarančat, ze kterých dělá proteinovou mouku a krmivo. Problém ale je, že se kobylky skoro nemnoží – dokud neochutnají krev. (Netflix)

Kokainoví kovbojové: Králové Miami

Dva kámoši z dětství, co měli školu pěkně na háku, se vypracují na nejmocnější drogové bosse v Miami. Kriminální sága podle skutečného příběhu, který trval desítky let. (Netflix)

Mrtví neumírají

Po zvláštním úkazu na obloze s v poklidném městečku Centervill vyhrabou mrtví z hrobů a policejní náčelník i jeho zástupce mají naráz plné ruce práce. (Netflix)

Na střeše

Profesor Rypar (Alois Švehlík) poskytne dočasné útočiště Songovi (Duy Anh Tran), mladému Vietnamci, jehož našel ukrytého na střeše svého domu. (HBO GO)

Papírová města

Filmová adaptace úspěšného románu spisovatele Johna Greena vypráví příběh dospívajícího Quentina a jeho tajemné sousedky Margo, která si záhady oblíbila natolik, že se stala jednou z nich. (HBO GO)

Předposlední

Film Předposlední je kafkovským příběhem o bezvýznamném inspektorovi, který přijíždí do obrovského izolovaného domu, aby jeho obyvatelům odečetl stav vodoměrů. (HBO GO)

Shiny_Flakes: Náctiletý drogový baron

Max S. prozradí, jak v pubertě vybudoval drogové impérium z dětského pokoje. Příběh, podle kterého vznikl seriál Jak prodávat drogy přes internet (rychle). (Netflix)

Sladký chlapec

Filmová hvězda bojuje se závislostí a ohlíží se za dětstvím poznamenaným nespolehlivostí otce, který dělával klauna na rodeu. (Netflix)

Tajný život mazlíčků 2

Na farmě kousek od New Yorku si Max chce zvednout sebevědomí, aby se ve městě neztratil. Sněhulka zachraňuje tygří mládě a Gidget předstírá, že je kočka. (Netflix)

Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. (Netflix)

Wind River

Lovecký stopař pomáhá agentovi FBI vyšetřovat vraždu mladé ženy v indiánské rezervaci ve Wyomingu. (Aerovod)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne