10 výborných novinek nejen na Netflixu, které si pustit o víkendu

Foto: Outer Banks, Potulný samuraj Kenšin, Poslední žoldák (vše Netflix)

Zatímco HBO GO v týdnu nenabídlo kromě Životní vlny nic převratného, největší zábavu na víkend opět obstará Netflix. Ten naservíroval třetí řadu Jak prodávat drogy, Posledního žoldáka s Van Dammem nebo výborný dokument Zázračné houby. Fanoušci Jeremy Clarksona také nesmí přehlédnout speciální díl The Grand Tour s podtitulem Lochdown, který právě zavítal na Prime Video.

Creed a Creed II

Jeho táta byl Apollo Creed. Trénuje ho Rocky Balboa. A mladý Adonis Creed teď riskuje všechno, aby dostal šanci bojovat o titul. (Netflix)

Jak prodávat drogy přes internet (rychle) – 3. řada

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Mýtus a Mogul: John DeLorean

John DeLorean se ve světě automobilů vypracoval z inženýra přes vrcholového manažera až na legendu. Pod touhle kapotou ale ukrývá temná tajemství. (Netflix)

Outer Banks – 2. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Poslední žoldák

Jako tajný agent se stal legendou. Teď je ale žoldák a musí vylézt z úkrytu, aby zachránil syna, kterého nikdy nepotkal. A být tátou bude možná jeho nejtěžší mise. (Netflix)

Potulný samuraj Kenšin: Počátek

Ochránce Kenšin byl kdysi nechvalně známý jako zabiják Battósai. Pak ale potkal křehkou Tomoe Jukiširovou a změnil se mu život. (30. července)

The Grand Tour: Lochdown

Jeremy, Richard a James kvůli covidu nemohou opustit Spojené království, a tak přicházejí se speciálním dílem, ve kterém se snaží zjistit, proč se v Británii nikdy neujala americká auta ze 70. let. (Prime Video)

Transformers: Války o Cybertron: Království

Zběsilý závod o to, kdo jako první najde Prajiskru, vyvrcholí na podivné planetě, kde se budoucnost střetne s přítomností. (Netflix)

Zázračné houby

Některé umí zlikvidovat ropné skrvny a jiné zase pod zemí vytvářejí sítě, díky kterým spolu můžou komunikovat stromy. Vydejte se do kouzelného světa hub. (Netflix)

Životní vlna – 1. řada

Garrett McNamara po návštěvě portugalského Nazaré, kde pokořil 30 metrovou vlnu, posunul tento sport do ještě vyšších sfér a s pomocí místních proměnil rybářskou vesničku v jednu z nejlepších surfařských destinací, proslulou obřími vlnami. (HBO GO)

Pokračuj na přehled novinek na víkend z minulého týdne