12 filmových a seriálových novinek (nejen) z Netflixu na tento víkend

Foto: Ted Lasso (AppleTV+), Království zombie (Netflix), Krvavě rudé nebe (Netflix)

Netflix ve 29. týdnu tohoto roku uvedl druhou řadu dokumentární série Filmy našeho dětství, pokračování seriálu od tvůrců Papírového domu, Holky z červeného gauče, filmový spin-off Království zombie nebo horor Krvavě rudé nebe. O víkendu si na HBO GO můžete pustit skvělého Waltera Mittyho, na Apple se vrací Ted Lasso s prvním dílem druhé řady.

Filmy našeho dětství – 2. řada

Foto: Netflix

U těchhle kasovních trháků jsme společně užili spoustu zábavy. Seznamte se s herci, režiséry a dalšími lidmi ze zákulisí, kteří je pro vás natočili. (Netflix)

Holky z červeného gauče – 2. řada

Osudová událost v nevěstinci přinutí tři ženy s traumatickou minulostí, aby se daly na šílený útěk před svým pasákem a jeho nohsledy. (Netflix)

Království zombie: Ashin ze severu

Tragédie, zrada a tajemný objev doženou mladou ženu k pomstě za vyvraždění její rodiny a kmene. Speciální epizoda Království zombie. (Netflix)

Krvavě rudé nebe

Letadlo na noční lince přes Atlantik unesou teroristi a žena, která trpí záhadnou nemocí, musí ukázat, co se v ní skrývá, aby zachránila svého synka. (Netflix)

Lovci trolů: Úsvit titánů

Hrdinové z Lovců trolů, 3 mimo a Kouzelníků spojí síly proti tajemným nepřátelům, kteří se chtějí zmocnit jejich světů – a taky zničit Zemi. (Netflix)

Poslední dopis od milence

Novinářka objeví milostné dopisy z roku 1965 let a rozhodne se, že záhadnému románku přijde na kloub. Jenže láska si pak najde i ji. (Netflix)

Slova v bublinách

Jednoho slunečného dne potká plachý kluk, co píše haiku, temperamentní, ale nejistou dívku a prožije s ní krátké, kouzelné léto. (Netflix)

Ted Lasso – 2. řada

Idealistický a bezradný trenér amerického fotbalu Ted Lasso je najat, aby kaučoval fotbalový klub v Británii, i když s trénováním klasického fotbalu nemá žádné zkušenosti. (Apple TV+)

Vládci vesmíru: Odhalení – 1. řada

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let. (Netflix)

Vzpomínky na Itálii

Londýnský umělec Robert se vrací se svým odcizeným synem do Itálie, aby narychlo prodal dům, který zdědil po své zesnulé ženě. (HBO GO)

Walter Mitty a jeho tajný život

Ben Stiller ve filmu inspirovaném povídkou Jamese Thurbera, která pojednává o věčném snílkovi prchajícím ze svého jednotvárného života do vysněného světa prošpikovaného dobrodružstvím, láskou a akcí. (HBO GO)

Pokračuj na přehled novinek z Netflixu a HBO GO z minulého týdne