21 nových filmů a seriálů na Netflixu a HBO na víkend

Foto: Nebe s.r.o. (HBO GO), Dobrý doktor (Netflix), Klasický horor (Netflix)

HBO GO sice uvedlo nový seriál Bílý lotus a třetí řadu Nebe s.r.o., mnohem větší nálož novinek již tradičně v týdnu přidal Netflix. Na něj právě dorazila třetí Ulice strachu, čtyři řady skvělého Dobrého doktora a mnoho dalších novinek, které zasluhují pozornost.

Ad Astra

22. století. Umělá inteligence je integrována do všech průmyslových odvětví, Měsíc a Mars jsou kolonizovány, lidmi osídlené satelity obíhají kolem Neptunu, nejvzdálenější planety sluneční soustavy. (HBO GO)

Beastars – 2. řada

Ve světě, kde společně žijí zvířata všech druhů, pocítí něžný vlk masožravé instinkty, když se v jeho škole začne vyšetřovat vražda. (Netflix)

Bílý lotos – 1. řada

Bílý lotos, šestidílná satirická minisérie HBO z dílny Mikea Whitea, která se odehrává v luxusním havajském letovisku, sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. (HBO GO)

Crash pad

Podvedená manželka využije lásky beznadějného romantika, aby se pomstila záletnému manželovi. Když to ale praskne, oba muži spolu začnou žít pod jednou střechou. (Netflix)

Deep

Čtyři studenti medicíny trpící nespavostí jsou zataženi do neurovědeckého experimentu, který se vymkne kontrole – a musí najít cestu ven, než bude pozdě. (Netflix)

Dobrý doktor – 4 řady

Šikovný, ale autistický chirurg se syndromem učence nastupuje do prestižní nemocnice. Jenže pacienti i ostatní zaměstnanci ho nepřijímají zrovna s důvěrou. (Netflix)

Klasický horor

Děsivý a napínavý film, ve kterém se několik lidí na cestě po jižní Itálii ztratí v lese a čeká je zoufalý boj o život. (Netflix)

Loupeže – 1. řada

Neobyčejné loupeže, o které se pokusili obyčejní lidé a skoro jim to vyšlo – ať už kradli miliony v hotovosti nebo luxusní bourbon. Seriál o skutečných zločinech. (Netflix)

Máma

Partička teenagerů je nadšená, když jim postarší žena nakoupí alkohol a dovolí jim pařit u ní ve sklepě. Její pohostinnost se ale brzy změní v posedlost. (Netflix)

Máme jasno – 3. řada

Tenhle naučný seriál z dílny studia Vox prozkoumává širokou škálu témat, jakými jsou divoký svět K-popu, nárůst popularity kryptoměn nebo neustále selhávající diety. (Netflix)

Naomi Ósaka – 1. řada

Osobně pojatý seriál, ve kterém tenisová šampionka Naomi Ósaka na cestě za úspěchem a slávou zkoumá odlišné kultury, ze kterých pochází, i svoji pestrou identitu. (Netflix)

Návod na dokonalou rodinu

Manželé z Québecu se snaží zvládnout vysoká očekávání, nástrahy a tlaky spojené s výchovou dětí ve společnosti posedlé úspěchem a vlastním obrazem na sociálních sítích. (Netflix)

Nebe s.r.o. – 3. řada

1844. Idealistický kazatel se spojí s hledaným zločincem a jeho emancipovanou ženou, aby se na dostavnících vydali po Oregonské stezce na západ v tomto komediálním dobrodružství napříč americkou krajinou plnou nebezpečí i příslibů. (HBO GO)

Pláž

Být mladý, mít možnost cestovat po světě a užívat si života, to je něco! S příslibem dobrodružství přijíždí do Thajska mladý americký baťůžkář Richard. Cestování, jak tvrdí, je hledání zážitků, hledání něčeho nového, zvláštního. (HBO GO)

Poslední nás zachrání

Mladá dívka uvízne ve fiktivním světě kultovního hororu, ve kterém před 20 lety hrála její zesnulá matka. (Netflix)

Sedm statečných

Bezohledný magnát tyranizuje hornické městečko, ale málomluvný lovec odměn proti němu postaví partu drsných chlápků s výjimečnými schopnostmi. (Netflix)

Soukromá síť: Kdo zabil Manuela Buendíu?

Proč zemřel Manuel Buendía? A jak byla tehdejší politika propletená s pašováním drog? Detailní pohled na dílo věhlasného mexického novináře a na okolnosti jeho vraždy. (Netflix)

Tenkrát poprvé – 2. řada

Indicko-americká teenagerka zažila traumatický rok. Teď by chtěla hlavně poskočit na žebříčku popularity – jenže kamarádi, rodina ani její pocity jí to vůbec neulehčují. (Netflix)

Ulice strachu 3. část: 1666

Deena se propadne do roku 1666 a odhalí pravdu o Sarah Fierové. V roce 1994 bojují její přátelé o život a budoucnost města Shadyside. (Netflix)

Van Helsing – 5. řada

Po třech letech v kómatu se Vanessa probouzí do světa pleněného upíry. Spolu s nesourodou skupinkou přeživších bojuje o holý život. (Netflix)

Země mrtvých

Skvělý George A. Romero nabízí trýznivý pohled do světa, ve kterém se rozsáhlou neobydlenou pustinou procházejí oživlé mrtvoly, zatímco se lidé snaží žit normální životy ve vysokými zdmi opevněném městě. (HBO GO)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne