10 nejstahovanějších filmů 33. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Snake Eyes (Paramount Pictures), Stillwater (Focus Features), Zelený rytíř (A24)

Podle serveru TorrentFreak se mezi nejstahovanější filmy posledního týdne dostaly hned čtyři nové tituly. Na první příčce umístěný Snake Eyes (na Prime Video bez češtiny), fantasy Zelený rytíř (rovněž bez lokalizace na Prime Video), Stillwater s Mattem Damonem (například na iTunes) a Reminiscence s Hugh Jackmanem (HBO Max). V žebříčku tentokrát nefiguruje žádný film ze streamu Netflixu.

Nejstahovanější filmy 33. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. V hlavní roli hraje skvělá Emma Stone. (uvedeno na Disney+)

9. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

8. Zabijákova žena & bodyguard

Osobní strážce v podání Ryana Reynoldse plánuje klidný odpočinek od svého smrtícího zaměstnání, osobní terapeut mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázal. Přesto bude muset uzavřít další partnerství s nájemným vrahem s tváří Samuela L. Jacksona. (uvedeno na Amazonu)

7. Reminiscence

Veterán a vědec Nicolas Bannister (Hugh Jackman) má nebezpečnou práci. V postapokalyptickém Miami, které se pozvolna noří pod hladinu oceánu, umožňuje lidem znovu prožít zapomenutou vzpomínku. (uvedeno na HBO Max)

6. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)

5. Stillwater

Bill Baker, americký drsňák z vrtné věže z Oklahomy, cestuje do Marseille, aby navštívil svou odcizenou dceru Allison, která je ve vězení za vraždu, o níž tvrdí, že ji nespáchala. Bill se potýká s jazykovou bariérou, kulturními rozdíly a složitým právním systémem. (uvedeno na iTunes)

4. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

3. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

2. Zelený rytíř

Chrabrý ale svéhlavý rytíř kulatého stolu Sir Gawain, synovec krále Artuše, se vydává na troufalou cestu, na jejímž konci ho čeká osudový vyzyvatel – obrovský a tajemný Zelený Rytíř. (uvedeno na Prime Video)

1. Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Po násilné smrti otce se vydal na nebezpečnou a krvavou cestu, která pro něj dřív nebo později nemohla dopadnout dobře. Naštěstí potkal Tommyho (Storm Shadow), vznešeného japonského bojovníka, který ho vzal do své země a umožnil mu trénovat v řadách členů prastarého válečnického klanu. (uvedeno na Prime Video)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne