10 nejstahovanějších filmů 32. týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Expedice: Džungle (Disney), Black Widow (Marvel), V rytmu srdce (Apple)

Do žebříčku deseti nejstahovanějších filmů týdne se zařadila jediná novinka, snímek V rytmu srdce z produkce a streamu AppleTV+. Na osmou příčku se po týdenní odmlce vrátila Disneyho Cruella s Emmou Stone, jedničkou na torrentech zůstává Sebevražedný oddíl (HBO Max), který na předních místech doplňují Expedice: Džungle (Disney+) a Rychle a zběsile 9 (uvedeno třeba na Amazonu). Jediným snímkem z Netflixu je i tentokrát animák Vivo.

Nejstahovanější filmy 32. týdne 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. V rytmu srdce

Ruby je potomkem neslyšících rodičů a je v rodině jediná, kdo slyší. Když zjistí, jak moc ji baví zpěv, bude se muset rozhodnout mezi svými sny a rodinnými povinnostmi. Film natočila americká režisérka Siân Heder, tvůrkyně snímku Tallulah. (uvedeno na AppleTV+)

9. Tiché místo: Část II

Pragmatické ženě je jasné, že přežít dokážou jen s pomocí dalších přeživších. Právě tak začíná příběh druhé části Tichého místa. Abbottovi opouštějí svou farmu, díky systému přísných pravidel relativně bezpečné útočiště. (uvedeno na Paramount+)

8. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. V hlavní roli hraje skvělá Emma Stone. (uvedeno na Disney+)

7. Válka zítřka

Film vypráví příběh o skupině cestovatelů v čase, která se vrací z roku 2051, aby současníky informovala o hrozícím zániku lidstva. Třicet let v budoucnosti totiž lidstvo prohrává celosvětovou válku s vetřelci z vesmíru. (uvedeno na Prime Video)

6. Vivo

Do muziky zblázněný medvídek kynkažu vyrazí na životní cestu, aby splnil důležitý úkol a doručil milostnou píseň od starého kamaráda. Písničky složili, nazpívali a nahráli Lin-Manuel Miranda, Gloria Estefan, Zoe Saldana, Juan de Marcos a další. (uvedeno na Netflixu)

5. Zabijákova žena & bodyguard

Osobní strážce v podání Ryana Reynoldse plánuje klidný odpočinek od svého smrtícího zaměstnání, osobní terapeut mu používání zbraní na nějaký čas dokonce zakázal. Přesto bude muset uzavřít další partnerství s nájemným vrahem s tváří Samuela L. Jacksona. (uvedeno na Amazonu)

4. Black Widow

Skupina velmi nebezpečných lidí odhalila už téměř zapomenutou minulost Black Widow, a ta se proto musí vydat na cestu napříč celým světem, zatímco je pronásledována Taskmasterem – neúprosným zabijákem, jehož jediný úkol je ji zničit. (uvedeno na Disney+)

3. Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto si myslel, že si konečně bude moci začít užívat klidný život s Letty a synem Brianem, jenže pak se ozvala jeho minulost. V týmu lumpů, kteří se rozhodli ovládnout svět, figuruje i člověk, který je stejně odvážný a nebezpečný jako Dom. (uvedeno na Amazonu)

2. Expedice: Džungle

Film studia Disney Expedice: Džungle, inspirovaný slavnou atrakcí v zábavním parku Disneyland, je dobrodružnou výpravou do amazonské džungle, ve které se představí Dwayne Johnson jako charismatický kapitán lodi a Emily Blunt jako odvážná průzkumnice na své misi. (uvedeno na Disney+)

1. Sebevražedný oddíl

Tým Task Force X, neboli Sebevražedný oddíl má za úkol zničit veškeré dokumenty týkající se projektu Hvězdice. I kdyby je to mělo stát život. Vězňům je do lebky implementováno výbušné zařízení ovládané na dálku, kdyby se vězni případně rozhodli z mise dezertovat. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne