Co říkají první reakce kritiků na nový Sebevražedný oddíl

Foto: Warner Bros.

Nový Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) bude mít v České republice premiéru 5. srpna. Už teď se ale objevují první reakce filmových kritiků a novinářů.

První reakce na druhý Sebevražedný oddíl jsou již venku. Přestože premiéra u nás proběhne až za pár týdnů (v kinech 5. srpna, na americké HBO Max 6. srpna), fanoušci si už teď mohou udělat alespoň částečnou představu. Na sociálních sítích se totiž objevily první reakce kritiků a novinářů.

Okolo dalšího dílu Sebevražedného oddílu v režii Jamese Gunna (Strážci Galaxie) je v médiích už dlouhou dobu veliký povyk. Film, který nebude klasickým pokračováním prvního dílu z roku 2016, navrací několik známých postav, například Harley Quinn (Margot Robbie) nebo Captaina Boomeranga (Jai Courtney), ale objeví se i postavy nové. V posledních hodinách se hlavně na Twitteru zdvihla vlna recenzí od kritiků a novinářů, kteří již film zhlédli. Většina se shodne, že film rozhodně stojí za to. „Film je plný násilí, extrémně vtipný a obrovský úspěch pro Jamese Gunna a DC. Spousta překvapení a nečekaných obratů. Prostě skvělý film.“, napsal Steven Weintraub ze serveru Collider. Zbytek ohlasů se nese ve stejném duchu: fantastický, vtipný, upřímný snímek, který vás chvílemi až nečekaně dojme. Sebevražedný oddíl zřejmě naplnil veškerá očekávání a dá se předpokládat, že v kinech sklidí velký úspěch.

Foto: Warner Bros.