19 novinek z Netflixu a HBO GO, které můžete vidět o víkendu

Foto: Warcraft (Universal Pictures), Ulice strachu (Netflix), Nerozluční (SND)

Zatímco Netflix v týdnu nasadil slušnou porci známých filmů a ještě pestřejší nabídku vlastních originálů, HBO GO vsadilo na méně známé tituly. Nejlépe o víkendu si tak můžete pustit Nabarvené ptáče (Netflix), první část hororové Ulice strachu (Netflix), povedenou francouzskou komedii Nerozluční (HBO GO) nebo si připomenout, jak moc se povedl či nepovedl filmový Warcraft: První střet (Netflix).

Addamsova rodina

Nemrtvá rodinka vede jednotvárný a ponurý život v izolaci, dokud se nepřestěhuje do uhlazené čtvrtí, kde svým osobitým stylem zkříží plány jedné televizní moderátorce. (Netflix)

Amerika: Film

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Čas na změnu

Německo, 70. léta minulého století. Stephanie je inteligentní a energické dítě, které však cítí, že s její rodinou něco není v pořádku. S rodiči vede život v izolaci, který je poznamenán symbiotickým vztahem s její duševně labilní matkou. (HBO GO)

Dítě Bridget Jonesové

Navždycky svobodná Bridget ve třiačtyřiceti otěhotní a potřebuje zjistit, jestli je připravená stát se mámou – a taky kdo je vlastně otec. (Netflix)

Dynasty Warriors

Válečníci a státníci svádějí bitvu o nadvládu v tomto fantasy příběhu na motivy úspěšných videoher a románu Romance o třech královstvích. (Netflix)

Generace 56k – 1. řada

Díky náhodnému setkání si dva třicátníci dobře zapamatují rok 1998, kdy s nimi třískaly hormony a internet jim navždycky změnil život. (Netflix)

Hobit: Bitva pěti armád

Na Bilba a trpaslíky se valí rozhodující útok. Armády Středozemě mezitím míří na Osamělou horu a brousí si zuby na Šmakovo zlato. (Netflix)

Nabarvené ptáče

Židovský kluk se na cestě východní Evropou stává svědkem hrůz a zvěrstev druhé světové války. Adaptace románu, který v roce 1965 napsal Jerzy Kosiński. (Netflix)

Nerozluční

Mika, bývalý podvodník, nyní vede sladký a úspěšný život pod novou identitou. Chystá se oženit a nemůže být šťastnější. Dokud se nečekaně neobjeví Poutine, jeho bývalý spoluvězeň… (HBO GO)

Nezastavitelný

V tomto akčním thrilleru mladý průvodčí a zkušený inženýr zjistí, že se nezastavitelný vlak převážející tuny nebezpečných chemikálií řítí na Willovo rodné pensylvánské městečko. (HBO GO)

Než jsem tě poznala

Lou je skromná a plná života. Když ale začne pečovat o bohatého, cynického svobodného mládence, co je po nehodě na vozíku, čeká ji rozhodování o srdečních záležitostech. (Netflix)

Noví mutanti

V tomto napínavém, akcí nabitém filmu na motivy komiksové série Marvel se pět mladých lidí se zvláštními schopnostmi musí podrobit léčbě na tajné instituci. (HBO GO)

Prime Time

Na silvestra roku 1999 vnikne do televizního studia ozbrojený muž, vezme moderátorku jako rukojmí a chce promluvit v živém vysílání. (Netflix)

Somos. – 1. řada

Mocný kartel obrátí život lidí z mexického příhraničního města Allende vzhůru nohama a celá situace skončí tragicky. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Sophie: vražda v západním Corku

Poklidným irským venkovem otřese děsivá vražda. Pátrání po vrahovi se pak ale pořádně zamotá, táhne se celá desetiletí a probíhá i v zahraničí. (Netflix)

Terminator Genisys

Třicet let po dni zúčtování pošle John Connor do minulosti přítele, který má zachránit jeho matku a zastavit konflikt. Netuší ale, že věci se změnily. (Netflix)

Ulice strachu – 1. část 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside. (Netflix)

Warcraft: První střet

Fantasy příběh podle oblíbené videohry, ve kterém portál otevře draenorským bojovníkům cestu na Azeroth a vypukne válka mezi lidmi a orky. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne