20 novinek z Netflixu a HBO, které můžete vidět o víkendu

Netflix naděloval ve velkém, HBO GO má ale Ricka a Mortyho!

Foto: Letní seznam (Netflix), Zombieland 2 (Sony Pictures), Kill Bill (Miramax Films)

Netflix se drží svého standardu, v týdnu přidal do nabídky slušnou porci novinek, včetně druhých řad Nahého režiséra a Letního seznamu, obou dílů Kill Billa nebo druhé řady žhavé reality-show Too Hot to Handle. HBO GO se počtem titulů rovnat nemůže, zato ale uspokojil fanoušky Ricka a Mortyho, k dokumentům z dílny Víta Klusáka (V síti), které aktuálně HBO nabízí, se zařadila režisérova televizní novinka 13 minut, za pozornost stojí také řecké drama Ulice Liperti v obležení.

4x ráj – 1. řada

Satira nebo psychologický thriller v seriálové adaptaci čtyř povídek z pera slavného umělce a spisovatele Satjádžita Ráje. (Netflix)

13 minut

Nový dokumentární snímek Víta Klusáka 13 minut vychází z jednoduché a o to účinnější úvahy: Nikdo z nás by se nechtěl stát viníkem závažné dopravní nehody. (HBO GO)

Everest

Film Everest rekapituluje jednu z nejtragičtějších expedic, při které majestátní masív poslal svým vyzyvatelům mrazivé varování. Píše se polovina devadesátých let minulého století a Himaláje se stávají oblíbenou turistickou destinací. (HBO GO)

Godzilla: Bod singularity – 1. řada

Záhadná píseň svede dohromady doktorandku a inženýra. Společně se pak postaví nepředstavitelné síle, která může znamenat zkázu pro celý svět. (Netflix)

Kill Bill a Kill Bill 2

Živila se jako zabiják, ale stala se terčem útoku svého nelítostného šéfa Billa a jeho vrahů. Jenže přežila a teď plánuje krutou pomstu. (Netflix)

Letní seznam – 2. řada

V napínavém dramatu s prvky nadpřirozena se představí parta teenagerů. Na táboře na odlehlém ostrově je čeká romantika, soupeření i nevysvětlitelná záhada. (Netflix)

Malena

Dvanáctiletý Renato se zamiloval do Maleny. Když o ní ale místní žárlivci začnou šířit drby, musí Renato zjistit, co je pravda a co lež. (Netflix)

Milujte svého zabijáka

Hvězda brakové TV stanice Chuck Barris má velké tajemství. Když doprovází výherce ze svého pořadu na dovolenou, kterou získali jako hlavní cenu, vraždí ve službách CIA. (Netflix)

Nahý režisér – 2. řada

V Japonsku osmdesátých let dokázal jeden odhodlaný muž v každém neúspěchu najít novou příležitost. Jmenoval se Tóru Muraniši a v branži způsobil úplnou revoluci. (Netflix)

Na papíře dobrý

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda. (Netflix)

Neporazitelná

Celovečerní dokument pojednává o bývalé světové šampionce MMA Joanně Jędrzejczykové. Film sleduje vzestup a pád této neporazitelné zápasnice, která čelí výzvě stát se nedrsnější dívkou na planetě. (HBO GO)

Rick a Morty – 5. řada

Komediální seriál sleduje sociopatického geniálního vědce Ricka Sancheze, který žije u rodiny své dcery Beth a v jednom kuse ji i svého zetě Jerryho a vnoučata Summer a Mortyho zapojuje do svých mezigalaktických dobrodružství. (HBO GO)

Sbohem, baby

V drsné bostonské čtvrti se ztratí čtyřletá holčička, ale policie si s případem neví rady. Rodina proto najme dva soukromé detektivy, aby zjistili, co se vlastně stalo. (Netflix)

Sestry na startovní čáře

Tři sestry, kterým to skvěle běhá, musí tvrdě makat, aby to dotáhly na vysněné závody a překonaly všechno, co jim komplikuje život. Výjimečný příběh o dospívání. (Netflix)

Sex/život – 1. řada

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znovu nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát. (Netflix)

Tancuj – 1. řada

Talentovaná pouliční tanečnice z durbanské čtvrti Umlazi musí překonat strach a splnit si velký taneční sen, i když si to její rodina nepřeje. (Netflix)

Too hot to handle – 2. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Ulice Liperti v obležení

Připravili ho o práci i sebeúctu. Zbyl mu jen dům, který drží jeho rodinu pohromadě. Dnes si ale přijdou i pro něj. Protože už nemá co ztratit, rozhodne se jim postavit a bránit dům ze všech sil. (HBO GO)

Willy a kouzelná planeta

Na vzdálené planetě čekají malý průzkumník a jeho robotí parťák, až se budou moct vrátit domů. Oba si ale musí dávat pozor na barevné tvory, co pobíhají všude kolem. (Netflix)

Zombieland: Rána jistoty

Čtyři zabijáci zombíků se vrací na scénu. Čekají na ně rodinné trable i krvavé bitky a narazí taky na další lidi, kteří přežili, i na nový druh nemrtvých. (Netflix)