12 novinek na Netflixu, které dostaly český dabing

Foto: Hobit (Warner Bros.), Sex/Život (Netflix), Ulice strachu (Netflix)

Netflix v posledních dvou týdnech uvedl v českém znění vybrané filmy a seriály ze své produkce, dabingu se trochu nečekaně dočkal i třetí Hobit, seriál Pokémon: Cesty nebo polský Prime Time.

Addamsova rodina

Nemrtvá rodinka vede jednotvárný a ponurý život v izolaci, dokud se nepřestěhuje do uhlazené čtvrti, kde svým osobitým stylem zkříží plány jedné televizní moderátorce.

Amerika: Film

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí.

Hobit: Bitva pěti armád

Na Bilba a trpaslíky se valí rozhodující útok. Armády Středozemě mezitím míří na Osamělou horu a brousí si zuby na Šmakovo zlato.

H2O: Stačí přidat vodu – 3 řady

Foto: Netflix

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí.

Na papíře dobrý

Stand-upová komička žila celá léta jenom prací, ale teď narazila na chlapa, co je na pohled dokonalý: chytrý, pozorný, úspěšný… to snad ani nemůže být pravda.

Než jsem tě poznala

Lou je skromná a plná života. Když ale začne pečovat o bohatého, cynického svobodného mládence, co je po nehodě na vozíku, čeká ji rozhodování o srdečních záležitostech.

Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem.

Pokémon: Cesty – 1. řada

Mladý trenér Ash a jeho kamarád Goh nastoupí jako výzkumní asistenti v laboratoři profesora Cerise a dostanou za úkol cestovat po světě a studovat Pokémony.

Prime Time

Na silvestra roku 1999 vnikne do televizního studia ozbrojený muž, vezme moderátorku jako rukojmí a chce promluvit v živém vysílání.

Sex/Život – 1. řada

Vdané ženě se závazky se do rodinného života znova nabourá její bývalý. A představy o společných postelových dobrodružstvích jí zase jednou nedají spát.

Tancuj! – 1. řada

Talentovaná pouliční tanečnice z durbanské čtvrti Umlazi musí překonat strach a splnit si velký taneční sen, i když si to její rodina nepřeje.

Too Hot to Handle – 2. řada

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu.

Ulice strachu – 1. část: 1994

Po sérii brutálních vražd se dospívající dívka a její přátelé postaví zlu, které jejich nechvalně proslulé město dusí už celá staletí. Vítejte v Shadyside.

Willy a kouzelná planeta

Na vzdálené planetě čekají malý průzkumník a jeho robotí parťák, až se budou moct vrátit domů. Oba si ale musí dávat pozor na barevné tvory, co pobíhají všude kolem.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších filmů a seriálů s dabingem