23 nejnovějších titulů na Netflixu s českým dabingem

Filmy a seriály z dílny Netflixu se dočkávají českého dabingu stále častěji.

Foto: Netflix

Máme pro vás přesně třiadvacet důvodů, proč si pustit Netflix, pokud upřednostňujete český dabing. Od zombie hitu Armáda mrtvých až po Ženu v okně s Amy Adams. Tohle je přehled dabovaných novinek za poslední tři měsíce.

Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. Akční sága od Zacka Snydera (Liga spravedlnosti, Úsvit mrtvých). Šéfa žoldáků hraje Dave Bautista.

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství. V hlavních rolích Amanda Seyfried, James Norton, Natalia Dyer (Stranger Things) a oscarový F. Murray Abraham.

Jupiter’s Legacy – 1. řada

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit. Velkolepá sága o moci a věrnosti podle grafických románů Marka Millara a Franka Quitelyho. V hlavní roli Josh Duhamel.

Jurský svět: Křídový kemp – 3. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. Rodinnému animáku z populárního ostrova dinosaurů dodávají šťávu hlasy mladých talentů, které namluvily hlavní postavy.

Kyslík

Liz se probudí v kryokomoře a musí si rychle vybavit, kdo vlastně je, aby se dostala ven, než jí dojde kyslík. Mélanie Laurent v komorním thrilleru Alexandra Aje.

Letní kemp

Pohodový muzikál, ve kterém problémový puberťák zariskuje a odjede na letní tábor. A tam se nečekaně zamiluje, najde si kamarády i místo, kam opravdu patří. Optimistický muzikál s písničkami Amy Grant, kapely for KING & COUNTRY a dalších. Hrají Kevin Quinn a Bailee Madison.

Love, Death & Robots – 2. řada

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí! Povídkový seriál Tima Millera a Davida Finchera. Cena Emmy za nejlepší krátký animovaný pořad v roce 2019.

Lupin – 2. část

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. Omar Sy (Nedotknutelní) v hlavní roli seriálu, který natočil držitel ceny Emmy Louis Leterrier.

Město tučňáků – 1. řada

U malebného městečka v Jižní Africe se schází různorodá směsice ohrožených tučňáků, aby si našli partnera, vyvedli mladé a družili se s domorodci. Kouzelným a často napínavým dokumentárním seriálem provází výkonný producent Patton Oswalt.

Mizerná jízda

Komedie postavená na drsných, nečekaných fórech, které dva nejlepší kámoši po cestě do New Yorku zkoušejí na náhodné kolemjdoucí – a všechno natáčejí skrytou kamerou. Komedie od producenta filmů Jackass a Jackass: Děda Mizera. Hrají Eric Andre, Lil Rel Howery a Tiffany Haddish.

Modrý zázrak

Vychovatel a jeho chráněnci mají v plánu získat peníze na záchranu svého sirotčince tím, že vyhrají rybářskou soutěž. A tak vezmou do party vysloužilého kapitána.

Otcovství

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. Zábavný film Paula Weitze podle skutečného příběhu. V hlavní roli Kevin Hart, dále hrají Alfre Woodard a Lil Rel Howery.

Probuzení

Událost, která zasáhla celý svět, připravila lidi o spánek. Všechno kolem se hroutí, ale bývalá vojačka se snaží zachránit rodinu, i když sama pomalu přichází o rozum. Sci-fi thriller, ve kterém se držitelka Zlatého glóbu Gina Rodriguez (Panenka Jane) snaží rychle zachránit rodinu.

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. Hvězdně obsazená animovaná komedie od otevřených hlav, co vymyslely filmy Spider-Man: Paralelní světy a LEGO příběh.

Sexify – 1. řada

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. Polský seriál, který se několik týdnů držel mezi nejsledovanějšími tituly.

Skejťačka

Holka z indického zapadákova se úplně zblázní do ježdění na skejtu. Jenže její cesta na vysněnou soutěž bude ještě pěkně hrbolatá.

Stříbrné brusle

Na zamrzlých řekách a kanálech Petrohradu si zlodějíček na bruslích získá srdce mladé šlechtičny. Osud jejich lásce ale nepřeje. Romantický snímek inspirovaný Romeem a Julií a filmem Hans Brinker, or the Silver Skates. Režie: Michael Lockshin.

Světlo a stíny – 1. řada

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa. Adaptace románových hitů o světě grišů od Leigh Bardugo. V hlavních rolích Jessie Mei Li, Ben Barnes a Archie Renaux.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím – 1. řada

Roztomilý kluk, co je napůl člověk a napůl jelen, se s mrzutým chlápkem, který ho vzal pod křídla, vydává hledat nový začátek v nebezpečném postapokalyptickém světě. Postapokalyptická pohádka podle komiksu od Jeffa Lemirea. Výkonní producenti: Susan a Robert Downey Jr.

Temné léto – 2. řada

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým. V hororovém akčním dramatu, které předchází událostem seriálu Z Nation, se objeví Jaime King (Hart of Dixie, Sin City).

Utajený pasažér

Odhalení ukrytého pasažéra ohrozí životy všech tří členů posádky, co právě vyrazila na misi na Mars. A přiměje je volit mezi špatným a ještě horším řešením. Thriller od Joea Penny. Hrají Anna Kendrick a Toni Collette, nominované na Oscara, Daniel Dae Kim a Shamier Anderson.

Velký průvodce uvolněním mysli

Chcete se uvolnit, meditovat nebo se pořádně vyspat? Tenhle interaktivní speciál vám nabízí pomoc ušitou na míru vašemu způsobu myšlení nebo aktuální náladě. Interaktivní patnáctiminutový film.

Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. Psychologický thriller s Amy Adams, Garym Oldmanem, Julianne Moore a Anthonym Mackiem. Podle knižního bestselleru.