Trailery týdne: Candyman a Michael Myers zabíjejí, Marvel a DC v akci

V trailerech týdne servírujeme velká hororová pokračování. Upoutávku dostal druhý Halloween, návrat Candymana nebo německá upíří akce od Netflixu Krvavě rudé nebe. Slušnou porci zábavy pak nabízejí třeba nový Sebevražedný oddíl, asijská marvelovka Shang-Chi nebo nejočekávanější český film tohoto roku, Zátopek.

Annette

Henry je stand-up komik, který rád využívá černý humor. Ann je mezinárodně uznávaná operní zpěvačka. Společně pod září reflektorů tvoří šťastný a okouzlující pár. Narození jejich prvního dítěte, dcery Annette, tajemné dívky s výjimečným darem, jim obrátí život naruby.

Candyman

V městské čtvrti Cabrini se v minulosti potuloval muž, který si přezdíval Candyman a nabízel dětem sladkosti. Policie ho vypátrala a brutálně ho zavraždila. Nyní se o jeho příběh zajímá mladý umělec Anthony, který chce Candymana použít jako inspiraci pro své nové obrazy. Legenda říká, že pokud řeknete pětkrát jeho jméno před zrcadlem, Candyman se objeví. Kdo ale bude mít takovou odvahu?

Halloween zabíjí

Laurie Strode, její dcera Karen a vnučka uvěznili Michaela Meyerse v suterénu hořícího domu. Laurie je převezena do nemocnice s život ohrožujícími zraněními a žije v domnění, že konečně zabila svého celoživotního mučitele. Michaelovi se ale podařilo vysvobodit a jeho touha po zabíjení je ještě horší než kdy před tím.

Krvavě rudé nebe

Žena se záhadnou nemocí je přinucena v sobě probudit monstrum, když se skupina teroristů pokusí unést letadlo, ve kterém cestuje se svým synem.

Sebevražedný oddíl

Sebevražedný oddíl je vyslán na vzdálený ostrov Corto Maltese, který je obsazen nepřáteli. Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker a další členové tajné Task Force jsou po zuby ozbrojeni, aby se nepřátelům mohli postavit.

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Příběh o zrození bojovníka Shang-Chi, který byl vychováván jako nájemný vrah, ale rozhodl se žít bezúhonný život, si vzal pod svá křídla Marvel a přináší nám druhou ukázku z připravovaného snímku o boji mezi otcem a synem.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Osamělého bojovníka trénuje starý japonský ninja klan zvaný Arashikage, jeho loajalita ke klanu je testována, když odhalí tajemství z jeho minulosti. Nakonec se bojovník vydá cestou, která je předurčena k tomu, aby se stal hrdinou známým jako Snake Eyes.

Tím tvrdší je pád

Nat Love, bývalý otrok, který se stal kovbojem, dal dohromady svůj starý gang, poté, co zjistil, že Rufus Buck, muž, který zavraždil jeho rodiče, byl propuštěn z vězení. Love i Rufus mají své vlastní gangy, které jsou ochotné pro ně zemřít.

Večírek

Přátelé se po letech sejdou, aby uctili památku svého zesnulého spolužáka. Na povrch vzejdou staré křivdy, utajovaní démoni ale hlavně spousta ironie a vtipu. Komedie od Michala Suchánka nabídne přední české herce včetně Karla Rodena, Jiřího Langmajera nebo Tatiany Dykové.

Zátopek

Václav Neužil a Martha Issová v rolích manželů Zátopkových nám ukážou nejen příběh jejich seznámení, ale také jejich postupnou cestu na vrchol. Český národ si bude moci opět připomenout úžasné závody, kdy běžec Emil Zátopek překonával rekordy a vítězil.

Zpívej 2

Buster Moon a jeho přátelé musí přesvědčit samotářskou rockovou hvězdu Clay Callowaye, aby se k nim připojil k zahájení nové show.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne