Netflix předpokládá 72 milionů zhlédnutí Armády mrtvých za první měsíc

Foto: Netflix

Zombie horor Zacka Snydera, Armáda mrtvých, vyšel před jedenácti dny a Netflix už odhaduje, že za čtyři týdny od premiéry ho uvidí 72 milionů diváků. Tím se zařadí mezi 10 nejsledovanějších Netflix filmů všech dob.

Očekává se, že během následujících čtyř týdnů od premiéry filmu si Armádu mrtvých naladí přibližně 72 milionů domácností, a snímek se tak během prvního měsíce stane jedním z nejsledovanějších filmů, které kdy byly na této streamovací službě uvedeny. Film režiséra Zacka Snydera, jehož režijním debutem byl zombie snímek Úsvit mrtvých (2004), se stal jednou z nejočekávanějších premiér tohoto roku. To se projevilo i na ohromně vysoké sledovanosti, kterou Netflix předpovídá ve svém příspěvku na Twitteru.

Silný otvírák filmu Armáda mrtvých je dobrou zprávou pro Snydera, který hodlá akčním filmem s Davem Bautistou v hlavní roli odstartovat novou franšízu. Na Netflixu se již připravuje animovaný prequelový seriál, který sleduje počátky zombie epidemie, a hraný prequelový film, který bude patřit postavě Matthiase Schweighöfera. Armáda mrtvých si také nechává otevřená vrátka pro plnohodnotné pokračování, které je podle zveřejněných čísel pomalu na cestě. Recenzi Armády mrtvých si můžete přečíst zde.

Nejúspěšnějším filmem na Netflixu nadále zůstává Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (99 milionů zhlédnutí za první čtyři týdny). Následují V pasti (88 milionů), Spravedlnost podle Spensera (85 milionů), 6 underground: Tajné operace (83 milionů), Vražda na jachtě (83 milionů), Old Guard: Nesmrtelní (78 milionů), Enola Holmesová (76 milionů), Project Power (75 milionů) a desáté místo ještě stále drží Půlnoční nebe (72 milionů).