10 nelegálně nejstahovanějších filmů minulého týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Netflix, Paramount Pictures, Warner Bros.

Film Marka Wahlberga, Nekonečný, v čele nejstahovanějších filmů týdne. Podle serveru TorrentFreak následuje horor z dílny Jamese Wana, V zajetí démonů 3, třetí příčku obsadila Disneyho Cruella. Mezi deseti nejstahovanějšími tituly figuruje pouze jeden film z produkce Netflixu, sci-fi Probuzení, naopak HBO má hned pětici zástupců.

Nejstahovanější filmy k 14. červnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

9. Život v Heights

Filmová verze broadwayského muzikálu, v němž Usnavi, sympatický newyorský majitel vinotéky, šetří každý den každou korunu, zatímco si představuje a zpívá o lepším životě. (uvedeno na HBO Max)

8. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

7. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

6. Probuzení

Událost, která zasáhla celý svět, připravila lidi o spánek. Všechno kolem se hroutí, ale bývalá vojačka se snaží zachránit rodinu, i když sama pomalu přichází o rozum. (uvedeno na Netflixu)

5. Spirála strachu: Saw pokračuje

Zločinný strůjce pokřivené spravedlnosti roztáčí spirálu nečekané pomsty. Mladý detektiv Ezekiel „Zeke“ Banks (Chris Rock) a jeho parťák (Max Minghella) vyšetřují děsivé vraždy, které začínají připomínat nechvalně známé případy z minulosti. (uvedeno na iTunes)

4. Rozhněvaný muž

H pracuje v přepravní společnosti, která každý týden převáží stovky milionů dolarů po Los Angeles. Když je H jednoho dne svědkem přepadení, o všechny gangstery se postará sám chladnokrevným způsobem. Má k tomu ale své důvody, chce najít toho, kdo mu v podobné přestřelce zabil syna. (uvedeno na iTunes)

3. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

2. V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

Mrazivý příběh plný hrůzy, smrti a neznámého zla, který šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit. (uvedeno na HBO Max)

1. Nekonečný

Na pokraji duševního zhroucení jej kontaktují Nekoneční, tajné společenství, které mu prozradí, že jeho některé vzpomínky pocházejí z mnoha předchozích životů, které již prožil. (uvedeno na Paramount+)

Pokračuj na nejstahovanější filmy minulého týdne