10 pirátsky nejstahovanějších filmů (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Sony Pictures, Lionsgate, Warner Bros.

Hororové novinky restartují kina, a vzhledem k tomu, že většina z nich už vyšla digitálně, staly se i terčem pirátského stahování přes torrenty. Třetí díl V zajetí démonů (vyšel na americké HBO Max) v čele nejstahovanějších filmů týdne, Saw: Spirála strachu (iTunes) šestá, Zvrácená (iTunes) uzavírá první desítku. Podle serveru TorrentFreak hlásí vysoká čísla i Disneyho Cruella nebo Rozhněvaný muž od režiséra Gentlemanů.

Nejstahovanější filmy k 7. červnu 2021 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Zvrácená

Hluchoněmá dívka po návštěvě Panny Marie najednou slyší, mluví a uzdravuje nemocné. Lidé se hrnou, aby se stali svědky jejích zázraků, zároveň se ale odehrávají děsivé události. Jsou dílem Panny Marie, nebo něčeho mnohem zlověstnějšího? (uvedeno na iTunes)

9. Occupation: Rainfall

Dva roky po přistání mimozemšťanů na Zemi bojují přeživší ze Sydney v zoufalé válce a počet obětí stále roste. Akční béčko přezdívajícímu se australský Den nezávislosti navazuje na tři roky staré Occupation. (uvedeno na iTunes)

8. Liga spravedlnosti Zacka Snydera

Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě. (uvedeno na HBO GO)

7. Godzilla vs. Kong

Legendy se střetnou ve filmu Godzilla vs. Kong, kde se tito mýtičtí protivníci setkávají ve velkolepé bitvě věků a osud světa tak visí na vlásku. Epický střet mezi dvěma titány – vyvolaný neviditelnými silami – je pouze začátkem tajemství, které leží hluboko v jádru Země. (uvedeno na HBO Max)

6. Spirála strachu: Saw pokračuje

Zločinný strůjce pokřivené spravedlnosti roztáčí spirálu nečekané pomsty. Mladý detektiv Ezekiel „Zeke“ Banks (Chris Rock) a jeho parťák (Max Minghella) vyšetřují děsivé vraždy, které začínají připomínat nechvalně známé případy z minulosti. (uvedeno na iTunes)

5. Mortal Kombat

MMA zápasník Cole Young hledá nejlepší bojovníky planety Země, aby spolu mohli čelit nepřátelům z Vnějšího světa. Střetnou se v nemilosrdném souboji zvaném Mortal Kombat, jehož výsledek určí osud celého vesmíru. (uvedeno na HBO Max)

4. Armáda mrtvých

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. Akční sága od Zacka Snydera. Šéfa žoldáků hraje Dave Bautista. (uvedeno na Netflixu)

3. Rozhněvaný muž

H pracuje v přepravní společnosti, která každý týden převáží stovky milionů dolarů po Los Angeles. Když je H jednoho dne svědkem přepadení, o všechny gangstery se postará sám chladnokrevným způsobem. Má k tomu ale své důvody, chce najít toho, kdo mu v podobné přestřelce zabil syna. (uvedeno na iTunes)

2. Cruella

Film se odehrává v době londýnské punckrockové revoluce 70. let a sleduje vzpurné počátky nechvalně proslulé módní darebačky, Cruelly de Vil. (uvedeno na Disney+)

1. V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

Mrazivý příběh plný hrůzy, smrti a neznámého zla, který šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit. (uvedeno na HBO Max)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne