Kde sledovat seriál Lupin online

Foto: Netflix

Lupin (právě vyšla 2. část) je francouzský seriál, který lze sledovat online. Lupin vyšel na streamovací službě Netflix s českými titulky, později dokonce s českým dabingem. Diváci se po dlouhém čekání dočkali druhé části (nikoliv druhé řady). V hlavní roli seriálového hitu září oblíbenec Omar Sy z Nedotknutelných.

Zloděj gentleman Assane Diop se ve šlépějích Arsèna Lupina vydává pomstít příkoří, které jeho otci způsobila jedna bohatá rodina. Omar Sy (Nedotknutelní) v hlavní roli seriálu, který natočil držitel ceny Emmy Louis Leterrier (Podfukáři, Kurýr). Netflix právě uvedl druhou část, která opět čítá porci pěti epizod. Tentokrát rovnou s českým dabingem.

Americká služba Netflix, která má po celém světě přes 203 miliónů uživatelů, si do českých domácností našla cestu v lednu 2016. V rámci měsíčního předplatného, které činí 199, 259 nebo 319 korun v závislosti na kvalitě přehrávání a množství přístrojů, na nichž lze obsah sledovat, si divák může vybrat z několika stovek titulů. Většina snímků nebo seriálů jsou v původním znění, ale české titulky a dabing se doplňují stále rychleji.

Foto: Netflix