Kde sledovat film Nekonečný online

Foto: Paramount Pictures

Nekonečný je americký film režiséra Antoineho Fuquy (Equalizer, Pád Bílého domu), který lze sledovat online. Akční sci-fi Nekonečný bylo uvedeno na streamovací službě Paramount+, která však ještě není dostupná v Česku. Právě proto půjde film do kin 9. září tohoto roku.

Evan McCauleyh, muž s diagnostikovanou schizofrenií, který se dopuje léky a je pronásledovaný vzpomínkami na místa, na nichž nikdy nebyl. Na pokraji duševního zhroucení jej kontaktují Nekoneční, tajné společenství, které mu prozradí, že jeho vzpomínky jsou skutečné a pocházejí z mnoha předchozích životů, které již prožil. Nekoneční Evana zadrží a hledají v jeho vzpomínkách důležité odpovědi. Společně se snaží zastavit jednoho ze svých členů, jenž touží po vyhlazení lidstva.

Novinkou v USA je zmíněná streamovací služba Paramountu, která odstartovala teprve v březnu 2021. Do Česka by měla zavítat tento rok, přesnější datum ale dosud není známo. Každopádně bude poskytovat krom nepřeberného množství obsahu, který má Paramount ve své knihovně k dispozici, i své nové původní pořady. Nabídka se ale v každém regionu mění, tudíž zatím nelze říci nic konkrétního. Za Paramount+ předplatitelé platí deset dolarů bez reklam a šest dolarů s reklamami. Na mezinárodním trhu by se ale měla cena překvapivě pohybovat pouze kolem tří dolarů, respektive 65 Kč za měsíc. Bližší informace o platformě a její distribuci filmů od Paramountu naleznete zde.

Foto: Paramount Pictures