17 skvělých filmů, které Netflix odstraní na konci května

Foto: Paramount Pictures

Netflix na konci května odstraní další vydatnou porci skvělých filmů. Z licenčních důvodů končí na službě třetí Bláznivá střela, první Indiana Jones nebo kompletní trilogie Kmotra. Našli jsme hned sedmnáct titulů (většinou z produkce Paramount Pictures), které obsahují alespoň české titulky a končí na Netflixu posledního květnového dne.

Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas

Poručík Frank Drebin se vrací z penze přímo do vězení. V přestrojení se pokusí dozvědět víc o chystaném teroristickém útoku při předávání Oscarů.

Devátá brána

Foto: Lionsgate

Bezcharakterní expert na knihy pátrá po celém světě po vzácném exempláři a propadá se do světa vražd, pokrytectví a satanismu.

Dobyvatelé ztracené archy

Americká vláda pověří Indiana Jonese, aby našel legendární Archu úmluvy. Jenže na téhle misi mu v cestě stojí celý nacistický režim.

Eurotrip

Foto: DreamWorks

Když Scott zjistí, že jeho starý internetový kámoš z Berlína je ve skutečnosti mladá a krásná žena, sbalí kufry a vyrazí s partou na výlet přes celou Evropu.

Hugo a jeho velký objev

Sirotek žijící na pařížském nádraží uniká přísnému přednostovi stanice, potkává legendárního filmaře a nachází klíč ke svému osudu.

Jack Reacher: Poslední výstřel

V tomhle vzrušujícím thrilleru je bývalý vojenský policajt přizván k vyšetřování odstřelovače obviněného z pěti vražd a stane se součástí nebezpečné hry kočky s myší.

Kmotr (trilogie)

Když šéf mafiánské rodiny jen o vlásek unikne smrti, rozhodne se jeho nejmladší syn vypořádat s neúspěšnými vrahy.

Obvyklí podezřelí

Pětice lotrů, co se předtím vůbec neznali, se sejde na policejní stanici a rozhodne se spojit síly, aby policajti poznali, zač je toho loket.

Oko dravce

Foto: Universal Pictures

Pohodový flákač se nepochopitelně zaplete s neblaze proslulou teroristickou buňkou a octne se na útěku před federály.

Policajt v Beverly Hills (první dva filmy)

Detroitský polda Axel Foley jede vyšetřovat vraždu mezi snoby do Beverly Hills. Není ale na svém hřišti a brzy zjistí, že to nepůjde snadno.

Pomáda

Byla to letní láska. A teď mají být spolužáci? Sandy a Danny řeší v legendárním filmovém muzikálu vzájemné city, vztahy s kamarády a další teenagerské starosti.

Případ číslo 39

Aby ji ochránila před zlými rodiči, vezme si naivní sociální pracovnice desetiletou dívku domů. Záhy ale zjistí, že děvčátko není tak nevinné, jak se zdálo.

Spása

Na Divokém západě pomstí dánský osadník vraždu manželky a syna, a rozzuří tím brutálního vůdce gangu.

Světová válka Z

Zaměstnanec OSN cestuje po celém světě, aby zastavil pandemii, která mění lidi na zombie. Jenže čas běží.

Válka světů

Planetu Zemi napadnou mimozemšťani a situace se rychle zhoršuje. Rozvedený táta, který pracuje v přístavu, se tak musí konečně začít starat o svoji rodinu.

Želvy Ninja

New York je ve spárech zločineckého Trhače a čtyři zvláštní hrdinové opustí svoje doupě v kanálech, aby město získali zpátky.