Kde sledovat seriál Loki online

Foto: Marvel

Loki je nový seriál ze světa Marvel Cinematic Universe, který lze sledovat online na streamu Disney+. Ten ovšem není dostupný v České republice. Očekávaného spuštění bychom se však měli dočkat ještě v tomto roce.

Po krádeži Teseraktu během událostí filmu Avengers: Endgame je alternativní verze Lokiho přivedena do tajemného Úřadu pro odchylky v čase, byrokratické organizace, která existuje mimo čas a prostor a monitoruje časovou linii. Loki dostane na výběr: buď bude vymazán z existence, protože je „časovou variantou“, nebo pomůže napravit časovou linii a zastavit větší hrozbu.

Loki je dalším originálním seriálem služby Disney+, který spadá do filmového světa Marvelu. Navazuje tak na Wandavision a Falcon and the Winter Soldier. S příchodem Disney+ do Česka dostane seriál oficiální titulky a pravděpodobně také dabing.

V Českých končinách dlouho očekávaná služba Disney+ by měla být k dispozici od druhé poloviny tohoto roku. Služba svým předplatitelům nabízí filmy a seriály ze světů Marvel nebo Star Wars. Stejně tak budou poskytovány animované filmy nejen od Disneyho ale také od Pixaru, přičemž právě novým pixarovským filmem Duše si služba získala velké množství odběratelů za velice krátkou dobu. K dispozici budou také tituly společnosti 20th Century Fox, dokumenty National Geographic nebo kultovní seriál Simpsonovi. Podobně jako jiné společnosti, i Disney si prozatím nechává některé filmy pro kinodistribuci a jedním z nich je poslední marvelovský snímek Black Widow. V evropských zemích, kde je už Disney+ k dispozici, předplatné činí osm euro měsíčně. Můžeme tedy předpokládat, že se u nás bude pohybovat okolo 200 Kč za měsíc.

Foto: Marvel