8 trailerů týdne: Marvel ukázal Eternals, Chris Pratt zachraňuje svět

Christoph Waltz se představuje se svým celovečerním režijním debutem Georgetown, Pierce Brosnan je hledaným zločincem, který se zúčastní nejtěžší akce svého zločineckého života a nesmí chybět ani Chris Pratt cestující v čase, aby bojoval proti vraždícím mimozemšťanům a zachránil budoucnost lidstva. Tohle jsou trailery týdne.

Georgetown

Výstřední a družný Ulrich Mott (Christoph Waltz) má všechny ve Washingtonu omotané kolem prstu. Dopomohlo mu k tomu nejen jeho neodolatelné charisma, ale také jeho o dost starší a bohatá novomanželka Elsa (Vanessa Redgrave). Jeho život se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je jeh manželka nalezena mrtvá a on se stává hlavním podezřelým.

Halston

Halston s Ewanem McGregorem je dosud nevyřčený příběh o raketovém vzestupu a rychlém pádu první skutečné celebrity mezi americkými módními návrháři. Halston je minisérie Netflix od výkonného producenta Ryana Murphyho (American Horror Story).

První záběry z Eternals

Zažijte znovu pocity, které jste cítili při sledování Avengers. Podívejte se, jaké filmy Marvel do budoucna chystá a zaposlouchejte se do životního moudra od samotného Stana Lee. A do toho si ještě užijte první záběry z Eternals.

Luca

Luca zažívá nezapomenutelné léto na italské riviéře plné zmrzliny, těstovin a nekonečných jízd na skútru. Všechna dobrodružství sdílí se svojí nově nalezenou nejlepší kamarádkou, ale veškerou zábavu ohrožuje hluboce držené tajemství, které Luca skrývá pod hladinou oceánu.

Sweet Tooth

Deset let se ukrýval a žil v izolaci od ostatních lidí, protože je jiný. Malý chlapec, který je na půl člověk a na půl jelen si nechává říkat Sweet Tooth a rozhodne se po dlouhých deseti letech vyrazit do světa. Utvoří přátelské pouto s toulavým samotářem, čelí nepřátelům, kteří ho chtějí zabít a poznává tajemství divokého a tajemného lesa.

Temný dům

Beth (Rebecca Hall) se snaží vzpamatovat z nečekané smrti svého manžela (Evan Jonigkeit), který spáchal sebevraždu. Zůstává proto sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Snaží se co nejlépe držet pohromadě, ale začíná mít pocit, že v domě není sama a že její manžel měl děsivé tajemství.

The Misfits

Richard Pace (Pierce Brosnan) je známým zločincem, který se jen tak chytit nenechá a když už, tak se vždycky dokáže dostat ven, aniž by si toho někdo všiml. Richard přijímá nabídku skupiny nekonvenčních zlodějů a společně s nimi se připravuje na jednu z nejsložitějších loupeží jeho života.

The Tomorrow War

Skupina cestovatelů v čase dorazila z roku 2051, aby předala lidstvu naléhavou zprávu. Za třicet let bude lidstvo prohrávat válku proti vraždícím mimozemšťanům. Jedinou nadějí na přežití je transport vojáků a civilistů ze současnosti do budoucnosti a zapojit je do války. Mezi transportovanými je učitel ze střední školy Dan Forester (Chris Pratt). Dan, který je odhodlaný zachránit svět pro svou dceru, spojí své síly s vědkyní (Yvonne Strahovski) a jejím otcem (J.K.Simmons) v zoufalé snaze přepsat osud planety.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne