8 trailerů týdne: Návrat démonů a West Side Story

Další týden za námi a s ním několik nových trailerů. Milovníky hororu nadchne třetí díl V zajetí démonů, ve kterém manželé Warrenovi budou bojovat za záchranu duše mladého chlapce, upoutávky se dočkal také remake muzikálu West Side Story od Stevena Spielberga a čeští filmaři představili Město, které bylo natočeno na mobilní telefon.

Edge of the World

Dobrodružství sira Jamese Brooka, který se vydává na výpravu s cílem ukončit pirátství, otroctví a lov lidí. Tím se vzpírá britskému impériu, jenž chce ovládnout království džungle na Borneu. Příběh inspirovaný skutečnými událostmi.

Kyslík

Probudila se v kryogenní komoře bez jediné vzpomínky. Nepamatuje si na svojí rodinu, přátele, minulost ani kdo je ona sama. Jedinou útěchou pro ní zůstává hlas, který k ní promlouvá z reproduktorů. Všechno je ale jen pouhá hra a ona se musí dostat ven dřív, než jí dojde vzduch.

Město

Celovečerní film, který byl natočený na mobilní telefon, vypráví příběh tří lidí pohybujících se na hraně zákona. Celý film se odehrává v jednom dni v Praze. Viki je závislý na drogách a na svoje dávky si vydělává hlavně krádežemi. Mechanik drogy jen prodává a drží si od nich odstup. Klára se právě ze závislosti dostala, ale každým dnem by měla porodit dítě a nemá kde bydlet. Během dne je osud svede dohromady a někoho to bude stát život.

Oslo

Příběh podle skutečné události ukáže divákům, jak probíhala tajná jednání při vzniku stěžejních mírových dohod v Oslu mezi Izraelem a Organizací pro osvobození Palestiny. Příběh ukáže tajné rozhovory, nepravděpodobná přátelství a tichá hrdinství malé, ale oddané skupiny Izraelců, Palestinců a jednoho norského páru.

Rychle a zběsile 9

Dominic Toretto se usadil a žije normálním životem. Pořád ho to ale táhne k nebezpečí a rychlým autům. Když se mu naskytne jakákoliv příležitost si sednout za volant a opětovně zažít ten pocit rychlosti a nával adrenalinu, nemůže to jen tak odmítnout.

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz

Ed a Lorraine Warrenovi se vydávají řešit jeden z nejznámějších případů jejich kariéry plný ďáblů, nadpřirozených sil a démonů. Mrazivý příběh teroru, vražd a neznámého zla, který tak zkušené vyšetřovatele paranormálních jevů šokoval, začíná bojem o duši mladého chlapce, který vraždil na ďáblův příkaz.

Werewolves Within

V malém městečku na kraji lesa si obyvatelé žijí normálním životem. Když ale vypukne sněhová bouře, začne obyvatele města někdo vraždit a terorizovat. Aby zjistili, kdo nebo co za tím stojí, rozhodne se nový lesní strážce, že se všichni místní přestěhují na společnou chatu. Otázkou zůstává, jestli to byl dobrý nápad.

West Side Story

Steven Spielberg natočil adaptaci muzikálu West Side Story z roku 1957. Novodobý příběh zakázané lásky ve stylu Romea a Julie a rivalitou mezi dvěma pouličními gangy různého etnického původu, doprovázejí klasické muzikálové hity jako America nebo I Feel Pretty.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne