19 novinek (nejen) z Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: Warner Bros., Netflix, Universal Pictures

Týden nadmíru bohatý na filmové a seriálové novinky (nejen z Netflixu a HBO GO) se projevuje i v tipech na víkend. Na Netflixu si rozhodně nenecháme ujít nový superhrdinský seriál Jupiter’s Legacy od tvůrců Daredevila a Kick-Ass, lákavě vypadá také kriminální dokusérie Samovi synové: Bloudění v temnotách. HBO GO servíruje maratón všech filmů o Rockym Balboovi, v neděli dorazí také hraná disneyovka Mulan. Za pozornost ještě stojí uvedení Slečny bestie, Města lží nebo postarší dánské kriminálky Ukrutně šťastni.

7 citů

Neurotický učitel, kterému se štěstí v životě vyhýbá obloukem, se vypraví na podivuhodnou cestu, aby se vypořádal s trapnými situacemi a bolestmi svého dětství. (Netflix)

Creed (I a II)

Adonis Johnson nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením. Přesto svůj původ nezapře a box má v krvi. (HBO GO)

Judas and the Black Messiah

Informátor FBI William O’Neal proniká do illinoiské Strany černých panterů. Jeho úkolem je sledovat charismatického vůdce strany, Freda Hamptona. (Google Play)

Jupiter’s Legacy – 1. řada

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit. (Netflix)

Kingpin

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Roy Munson se stal v roce 1979 národním šampionem v bowlingu. Bohužel brzy poté, co získal titul, přišel o ruku – zapletl se totiž s nesprávnými chlápky a snažil se je podvést. (HBO GO)

Město lží

Film vypráví příběh policejního detektiva Russella Poola (Johnny Depp), který se usilovně snaží objasnit skutečnosti brutální vraždy dvou známých raperů… (O2TV)

Milník

Řidič kamionu je hrdý na to, že odjezdil půl milionu kilometrů. Prožije ale velkou ztrátu a o práci ho navíc může připravit nezkušený nováček. (Netflix)

Monster

Nadaný student obviněný z účasti na loupeži, která skončila vraždou, musí uhájit svoji nevinnost a bezúhonnost v boji se systémem, který ho odsoudil už předem. (Netflix)

Mulan

Příběh legendární čínské bojovnice, ve kterém statečná mladá žena riskuje vše z lásky k rodině a své zemi. Stane se tak jednou z největších bojovnic, jakou kdy Čína poznala. (HBO GO)

Navillera – 1. řada

Starý muž má sen, mladý má zase dar. Jeden druhému pomůže zapomenout na drsnou realitu a splnit si sny o kariéře v baletu. (Netflix)

Rocky (I až V)

Rocky (Stallone) je bezvýznamný boxer, jemuž se naskytne životní šance bojovat se šampionem v těžké váze. Rocky ví, že tohle je jedinečná příležitost ukázat celému světu svou obrovskou vnitřní sílu i potenciál. (HBO GO)

Rocky Balboa

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer

Když je úřadující boxerský šampión v těžké váze Mason Dixon zneuctěn v populární počítačové hře, rozhodne se vyzvat vysloužilého ex-šampióna Rockyho Balbou na prestižní, kosti lámající exhibiční zápas. (HBO GO)

Samovi synové: Bloudění v temnotách – minisérie

Případ takzvaného Samova syna se stal pro novináře Mauryho Terryho celoživotní obsesí. Došel totiž k závěru, že ve vraždách měla prsty sekta satanistů. (Netflix)

Slečna bestie

Kdyby to byl normální horor o řádění sériového zabijáka, roztomile naivní studentka Millie by se s velkou pravděpodobností stala jednou z jeho prvních obětí. Nečekaně si s ním ale vymění tělo. (O2TV, Google Play)

Super já

Neúspěšný scenárista zjistí, že si ze snů do skutečného života dokáže brát různé cennosti, které mu pomůžou zařídit si nový život. Jenže ten brzo nabere nečekané obrátky. (Netflix)

Ukrutně šťastni

Groteskně laděné drama se žánrovými odbočkami ke krimi, westernu či hororu vyniká originální stylizací a poutavým vykreslením temné atmosféry obestírající podivně vyšinutou komunitu. (Aerovod)

Útěk z Alcatrazu

Foto: Paramount Pictures

Clint Eastwood ztvárnil Franka Morrise, bankovního lupiče, který vymyslel dokonale propracovaný – a podle všeho také úspěšný – plán útěku. (HBO GO)

Vincenzo – 1. řada

Korejsko-italský právník pracující pro mafii dá při návštěvě rodné země všemocné korporaci okusit jejich vlastní medicínu a postaví se pro jednou na stranu spravedlnosti. (Netflix)

V džungli

Zatímco Stan připravuje Liona na jeho životní zápas, oba bratři jsou nuceni čelit událostem, které by je mohly navždy rozdělit. Jejich vzájemná láska a víra v lepší život je však drží na nohou. (HBO GO)