10 nejlepších seriálů z Netflixu za poslední měsíc

Foto: Netflix

Netflix už tento týden uvede očekávanou seriálovou novinku, superhrdinské Jupiter’s Legacy, které přivedli k životu tvůrci netflixovského Daredevila a komiksového Kick-Ass. Nejvyšší čas se poohlédnout po nejlepších seriálech z Netflixu za poslední měsíc. Ať už si vyberete britskou minisérii Had, španělskou Nevinu nebo americké fantasy Světlo a stíny, rozhodně chybu neuděláte.

Fatma

Nenápadná uklízečka se po velké tragédii vyrovnává se starými šrámy a při pátrání po zmizelém manželovi začne zběsile vraždit.

Had

V 70. letech si nelítostný vrah Charles Sobhraj na oblíbené „stezce hipíků“ cíleně vybírá oběti mezi cestovateli, kteří objevují jižní Asii. Podle děsivé skutečnosti.

Hořká chuť sedmikrásek

Policistka vyšetřující zmizení mladé dívky v pevně semknutém galicijském městečku odhaluje tajemství spjatá i s její vlastní těžkou minulostí.

Lásko moje: Šest příběhů pravé lásky

Něžné portréty natáčené po dobu jednoho roku, ve kterých šest dlouholetých párů z různých konců světa ukáže, co pro ně znamená láska.

Muž v domácnosti

Legendární Tacu z japonské mafie jakuzy, přezdívaný Nesmrtelný drak, kdysi zmizel z podsvětí. Teď se ale vrací jako naprosto oddaný muž v domácnosti.

Nevina

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky.

Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

Snadný prachy

Ve zběsilé a zlověstné honbě za bohatstvím se proplétají osudy ambiciózní podnikatelky, okouzlujícího zabijáka z gangu a problémového teenagera.

Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

Život v barvě s Davidem Attenboroughem

Dokumentární seriál, který pomocí inovativních technologií zkoumá přírodu z nového pohledu a soustředí se na to, jak barvy pomáhají přežít zvířatům v divočině.