16 novinek, které Netflix uvede tento týden

Foto: Netflix

Na Netflix tento týden zamíří hned několik očekávaných novinek. Dočkáme se uvedení nové řady anime Castlevanie a skvělé sci-fi antologie Love, Death & Robots. Mezi nejlepší Netflix seriály se určitě bude chtít zařadit minisérie Halston s Ewanem McGregorem, největšími filmovými premiérami týdne budou Kyslík a Žena v okně. Netflix ovšem přidá do nabídky i další díl ze série Máme jasno, černošský seriál My jsme Upshawovi nebo jihoafrický film Jsem všechny dívky.

Peníze – máme jasno – minisérie

Utrácíme je, půjčujeme si je, šetříme je. Teď nastal čas si o penězích a jejich úskalích pořádně promluvit – od kreditek přes kasina a podvodníky až po studentské půjčky. (11. května)

Bob Wilson: Život a smrt Mariny Abramović

Dokument zachycuje přípravu působivého hudebního představení ve spolupráci režiséra Roberta Wilsona a umělkyně Mariny Abramović. (12. května)

Dívenka

Zákeřná šéfová se po proměně v teenagerku vrací zpátky do školních lavic a její těžce zkoušená asistentka se musí ujmout vedení firmy. (12. května)

Mafie je naše věc

Foto: Netflix

Dokument o mafii. Antonia Maria Iannicelli vypravuje z vězení o tragických událostech, které vedly ke smrti jejich blízkých. (12. května)

My jsme Upshawovi – 1. řada

Černošská rodina řeší každodenní problémy, buduje si šťastný domov a touží po lepším životě. Komediální seriál z dělnického prostředí americké Indiany. (12. května)

Kyslík

Liz se probudí v kryokomoře a musí si rychle vybavit, kdo vlastně je, aby se dostala ven, než jí dojde kyslík. (12. května)

Párty pro 41

Homosexuální kongresman si vezme dceru mexického prezidenta. Pak se ale v tajném klubu zaplete s jedním mladíkem a skandál je na světě. Podle skutečných událostí. (12. května)

Castlevania – 4. řada

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. Podle klasické počítačové hry. (13. května)

Děsivý dům

Foto: Netflix

Rodina z velkoměsta se stěhuje do odlehlého zapadákova a dva bratři se s pomocí nových kamarádů snaží rozluštit děsivé tajemství, které obestírá jejich nový domov. (14. května)

Ferry

Budoucí drogový boss Ferry Bouman se vydává do rodného města vykonat pomstu, která prověří jeho věrnost – a poznat lásku, co mu změní život. (14. května)

Halston – 1. řada

Vedl módní impérium a diktoval styl tehdejší doby. Americký návrhář Halston zakusil nevídanou slávu – než se jeho život začal hroutit. (14. května)

Haunted – 3. řada

Skuteční lidé ve společnosti přátel a příbuzných vyprávějí děsivé opravdové příběhy ze svojí minulosti, které doplňují hrané rekonstrukce, ze kterých mrazí. (14. května)

Jsem VŠECHNY DÍVKY

Neoblomná detektivka najde pochopení pro vražedkyni, která se snaží systematicky likvidovat vedoucí členy vlivného kartelu obchodujícího s dětmi. (14. května)

Love, Death & Robots – 2. řada

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. Sledovat zásadně v soukromí! (14. května)

Směr nebe – 1. řada

Muž s Aspergerovým syndromem a jeho strýc propuštěný z vězení vyklízejí věci po zemřelých lidech. Z nich se dozvídají jejich příběhy, které vyprávějí pozůstalým. (14. května)

Žena v okně

Kvůli agorafobii se drží doma, ale posedlost novými sousedy jí nedá spát – psycholožka, co se snaží vyřešit brutální zločin, který na vlastní oči viděla z okna. (14. května)

Pokračuj na přehled Netflix novinek z minulého týdne