15 novinek (nejen) na Netflixu, které můžete vidět o víkendu

Foto: MGM, Prime Video, Netflix

Bohatou nabídku Netflix novinek zdatně doplňují HBO GO, Amazon Prime Video a Apple TV+. O víkendu si tak nenechte ujít výborný animák Rodina na baterky, novou řadu Příběhu služebnice nebo všech osm filmů ze série Rocky.

Bez výčitek

Elitní příslušník SEAL odhaluje mezinárodní spiknutí zatímco hledá spravedlnost za vraždu své těhotné manželky. (Amazon Prime Video)

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství. (Netflix)

Děda, postrach rodiny

Peter toho se svým dědou prožil hodně, vždycky k sobě měli blízko a oba byli pochopitelně nadšení z toho, že se má dědeček nastěhovat k nim domů. Ale chyba lávky. Dědečkovi má totiž připadnout Peterův pokoj, jeho území, jeho výsostné království. (HBO GO)

Fatma – 1. řada

Nenápadná uklízečka se po velké tragédii vyrovnává se starými šrámy a při pátrání po zmizelém manželovi začne zběsile vraždit. (Netflix)

Jasuke – 1. řada

Mírumilovný převozník, kdysi známý jako Černý samuraj, se znovu ocitne ve víru bojů, když se rozhodne vzít pod ochranu dívenku se záhadnými schopnostmi. (Netflix)

My

Idylická dovolená v chatě na pláži se změní v noční můru, když spokojenou rodinku přijdou navštívit její děsiví dvojníci. (Netflix)

Nevina – 1. řada

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva. (Netflix)

Rocky, Rocky Balboa, Creed

Rocky (Stallone) je bezvýznamný boxer, jemuž se naskytne životní šance bojovat se šampionem v těžké váze. Rocky ví, že tohle je jedinečná příležitost ukázat celému světu svou obrovskou vnitřní sílu i potenciál. Všech osm filmů ze série. (HBO GO)

Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity. (Netflix)

Souboj s rodinou

Když se vaši rodiče živí zápasy v ringu, máma dokonce zápasila s vámi v břiše i během těhotenství a táta si odseděl pár let za nepřiměřené násilí, tak je vaše profesní směřování předem dané. (HBO GO)

Pet Stars – 1. řada

Společnost Pets on Q se stará o slavná talentovaná zvířata, která si na sociálních sítích získala spoustu fanoušků. Reality TV. (Netflix)

Pobřeží moskytů – 1. řada

Allie Fox – brilantní vynálezce a tvrdohlavý idealista – se se svou rodinou vypraví na nebezpečnou cestu Mexikem, aby utekli vládě Spojených států a našli bezpečí. (Apple TV+)

Příběh služebnice – 4. řada

Seriál Příběh služebnice sleduje ženu, která je nucena žít jako konkubína v dystopické blízké budoucnosti pod fundamentalistickou teokratickou diktaturou v totalitním Gileádu, dříve známém jako USA, kde ženská práva prakticky neexistují. (HBO GO)

Velký průvodce spánkem

Naučte se lépe spát. V každém dílu se probírají různé rozšířené omyly, zazní pár dobrých rad a na závěr proběhne zklidňující meditace. (Netflix)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne