15 nejsledovanějších titulů na Netflixu 18. týdne

Foto: Netflix, Bohemia MP

Jeden z nejlepších animáků posledních let a polský seriál s lechtivou tématikou nejsledovanějšími tituly na Netflixu 18. týdne.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (18. týden)

Rodina na baterky (uvedena s českým dabingem) se přesně podle očekávání zabydlela na prvním místě žebříčku nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku. Šestá příčka, podle serveru FlixPatrol, patří slovenskému dokumentu Attila, novince uvedené na Netflixu.

15. Yes Day
14. Late Night
13. Search and Destroy
12. Kurýr
11. Grinch
10. Pařba ve Vegas
9. Ženy v běhu
8. Už jsi byla na Měsíci?
7. Mimoni
6. Attila

5. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku

Někdo unesl SpongeBobova nejlepšího kámoše Garyho a SpongeBob s Patrikem teď musí vyrazit na ztřeštěnou výpravu daleko za hranice Zátiší Bikin, aby mu zachránili ulitu.

4. Láska a příšery

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku.

3. Utajený pasažér

Utajený pasažér omylem poškodí základní systémy podpory života vesmírné lodi, která letí k Marsu. Zásoby docházejí, důsledky pro misi můžou být fatální a posádku čeká nelehká volba.

2. Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství.

1. Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva.

15 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (18. týden)

Polské Sexify (uvedeno s českým dabingem) se stalo nejsledovanějším seriálem týdne. Následuje fantasy Světlo a stíny (také s dabingem), třetí je nová řada amerického The Circle.

15. Ginny a Georgia
14. Černá listina
13. Too Hot to Handle
12. Velký průvodce spánkem
11. Méďa a lumíci
10. Jupiter’s Legacy
9. New Amsterdam
8. Samovi synové: Bloudění v temnotách
7. Koruna
6. Had

5. Nevina

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky.

4. Deadly Class

V San Francisku 80. let povolají kluka bez domova do legendární soukromé školy, kde se děti z rodin zločinců učí umění zabíjet.

3. The Circle

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

2. Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

1. Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

Pokračuj na nejsledovanější tituly na Netflixu z minulého týdne