15 nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu 19. týdne

Foto: Netflix

Superhrdinský seriál od hvězdného tvůrčího týmu a příběh obyčejné animované rodinky, která zachrání svět v čele sledovanosti posledního týdne na Netflixu v Česku.

15 nejsledovanějších filmů na Netflixu v Česku (19. týden)

Rodina na baterky se drží na špici sledovanosti již druhý týden, druhou příčkou si urval slovenský dokument Attila, třetí je komedie s Emmou Thompson.

15. Vymazaný kluk
14. Grinch
13. The Circle: The Afterparty
12. Bezva ženská na krku
11. Dívenka
10. Utajený pasažér
9. SpongeBob ve filmu: Houba na útěku
8. Super já
7. Pařba ve Vegas
6. Kyslík

5. Co jsme viděli, co jsme slyšeli

Mladá žena opustí s manželem Manhattan a usadí se na venkově, kde ale brzy zjistí, že nový dům i její muž skrývají zlověstná tajemství.

4. Kurýr

Blíží se konec druhé světové války a válečný hrdina se stane agentem polské vlády, aby na tajné misi získal pomoc od Velké Británie v boji proti Němcům.

3. Late Night – Zpátky na výsluní

Dlouholeté moderátorce televizní show hrozí konec kariéry. Mezi jejími scénáristy se ale objeví cílevědomá žena, která její značce pomůže navrátit lesk.

2. Attila

Sportovní dokument, který nabízí pohled do zákulisí světa smíšených bojových umění a sleduje přitom životní příběh šampiona Attily Végha.

1. Rodina na baterky

Vyjeli si na pořádný výlet, ale robotí apokalypsa jim zatla tipec. Teď má Mitchellovic rodinka, ulítlá jako žádná jiná, na krku záchranu celého lidstva.

14 nejsledovanějších seriálů na Netflixu v Česku (19. týden)

Jupiter’s Legacy podle očekávání nejsledovanějším seriálem týdne, následuje polská série Sexify a fantasy Světlo a stíny.

14. Lucifer
13. Jurský svět: Křídový kemp
12. Méďa a lumíci
11. Černá listina
10. Castlevania
9. Had
8. Samovi synové: Bloudění v temnotách
7. Koruna
6. Nevina

5. The Circle – USA

V tomhle sociálním experimentu a soutěžní show jde o postavení a strategii. Hráči na internetu flirtují, hledají přátele a snaží se podvodem vyhrát 100 000 dolarů.

4. Deadly Class

V San Francisku 80. let povolají kluka bez domova do legendární soukromé školy, kde se děti z rodin zločinců učí umění zabíjet.

3. Světlo a stíny

Osiřelá kreslička map Alina Starková na sebe přivolá hněv temných sil, když dá průchod neuvěřitelné moci, která může změnit osud jejího válkou zmítaného světa.

2. Sexify

Studentka s mizivými milostnými zkušenostmi vymýšlí s partou kámošek inovativní sex appku. Aby uspěly mezi tvrdou konkurencí, musí ale zkoumat znepokojivý svět intimity.

1. Jupiter’s Legacy

Jsou první generací superhrdinů. Ale jak předávají štafetu svým dětem, přibývá sporů – a stará pravidla přestávají platit.

Pokračuj na přehled nejsledovanějších filmů a seriálů na Netflixu z minulého týdne