11 trailerů týdne: Přátelé, Eternals nebo Rick a Morty

Foto: Amazon Prime Video, Focus Features

Nerdovské orgie můžou začít.

Eternals

Pořádně hajpovaná marvelovka se představila v prvním teaseru. Od pohledu uvidíme něco trochu jiného, než na co jsme od produkce MCU zvyklí, a to jak po vizuální, tak nejspíš i narativní stránce.

Klasický horor

Krátký teaser z produkce Netflixu se nás snaží navnadit dusnou atmosférou, bohužel to působí spíš lacině. Chata v lesích, jelení hlava na zdi, postava v kápi a mučící nástroj. To nejjednodušší, co do hororu můžete vymyslet.

Dear Evan Hansen

Sociálně nesmělý student se stane objektem popularity, když je mylně považován za nejlepšího přítele zesnulého spolužáka. Trailer slibuje citově působivé drama a pořádnou porci dojetí, přes tři minuty dlouhá upoutávka ale nemusí nutně vyvolat toužebná očekávání.

Přátelé: Zase spolu

Setkán legendární sitcomové partičky už z traileru dojme každého, kdo na kultovním seriálu vyrůstal. Pokud jste však seriálem nedotčeni nebo nejste fanoušek, nemá cenu se na upoutávku dívat. Je to čistý fanservis.

Rick a Morty – 5. řada

Jako obvykle, upoutávka na pátou sérii dobrodružství zlého Doctora Who a jeho rodiny nabízí další řadu úchylných příhod kosmických měřítek. Samozřejmě dojde i na popkulturní reference. Tentokrát si na své přijdou fanoušci mecha-anime.

Stillwater

Americký buran Matt Damon se v Paříži pokouší zachránit svou nevinnou dceru z vězení. Čeká nás svižný devadesátkový thriller?

The Deep House

Trailer nám toho moc neprozradí, zato nám dodá perfektní atmosféru. Potápěči se rozhodnou prozkoumat velký dům, momentálně sedící pod hladinou jezera. Tam ale najdou něco děsivého.

The Ice Road

Parta kamioňáků musí přejet přes rozsáhlou ledovou plochu, aby zachránila zasypané dělníky. Jestli vám to zní zvláštně, tak si k tomu přidejte ještě tajemné padouchy, kteří řidiče cestou ohrožují. Naneštěstí pro padouchy je jedním z řidičů Liam Neeson.

Poslední noc v Soho

Dobrých hororů není nikdy dost. Trailer přitom využívá osvědčeného postupu – pomalé creepy verze známého hitu. V tomto případě ale použije naprosté minimum dialogu a nechá na diváka mluvit vizuální výjevy, které se postarají o neklidné spaní.

The Tomorrow War

V budoucnosti zuří válka proti mimozemské invazi a lidstvo se uchýlilo k tomu, že pomocí cest časem pořádá nábory v minulosti. Jedním z branců je typický hrdina Chrise Pratta. O ději nám toho trailer zase tolik neprozradí, atmosférou ale upoutávka připomíná pecku Na hraně zítřka.

Escape Room: Tournament of Champions

Vzpomínáte si ještě na ten docela zábavný mix Kostky a současného herního fenoménu? Dva protagonisté, kteří film přežili, se rozhodnou vypátrat tvůrce zrůdné hry, aniž by si uvědomili, že jsou technicky ještě stále ve hře. A tentokrát jsou jejich spoluhráči lidé, kteří přežili podobné hry.

Pokračuj na přehled trailerů z minulého týdne