8 trailerů týdne: G.I. Joe, Očista, Transylvánie a další

Novinka Heleny Třeštíkové, další G.I. Joe, Očista a Hotel Transylvánie, pokračování netflixovského Lupina nebo vítěz Berlinale. Tohle je přehled nejnovějších trailerů z posledního týdne.

Anny

Nový dokument Heleny Třeštíkové sleduje příběh Anny, která se ve svých 46 letech stala prostitutkou. Od té doby se vracela do pražských ulic a přivydělávala si peníze prodejem svého těla, aby měla peníze na hračky pro svého vnuka nebo na zaplacení účtů.

G.I. Joe: Snake Eyes

Osamělého bojovníka trénuje starý japonský ninja klan zvaný Arashikage, jeho loajalita ke klanu je testována, když odhalí tajemství z jeho minulosti. Nakonec se bojovník vydá cestou, která je předurčena k tomu, aby se stal hrdinou známým jako Snake Eyes.

Hotel Transylvánie: Transformánie

Johnny touží patřit plnohodnotně do rodiny. Cítí, že jeho tchán Dracula ho nebere jako rovnocenného. Kéž by se tak mohl stát monstrem, aby konečně zapadl do rodiny. Jeho prosby mu vyplní Van Helsingův záhadný vynález, který lidi mění na monstra a monstra mění na lidi. Všechno se ale zvrtne a Johnny s Draculou musí včas najít pomoc, aby se převtělili zpátky do svých forem, než budou proměny trvalé.

Lupin – 2. část

Assane si užíval rodinný den na pláži se svou ženou a synem Raoulem. Jeho práce ho ale dohnala a Raoul byl unesen. Assanovou novou prioritou je zachránit svého syna za každou cenu.

Očista navždy

Očista se v zemi koná jen jeden den v roce, aby všichni, kdo touží po vraždě, si užili své. Po zbytek roku je vražda nelegální. Všechna tato pravidla jsou den po očistě porušena. Skupina nájezdníků se rozhodne, že každoroční očista nekončí za úsvitu, ale měla by trvat navždy.

Smolný pich aneb Pitomý porno

Emi pracuje jako učitelka, její kariéra a reputace jsou v ohrožení poté, co na internet unikly její osobní sexuální videa. Emi se musí setkat s rodiči svých žáků a požádat je o odpuštění. Stojí si ale za tím, že sex s člověkem, kterého milujete není nelegální a setká se s odporem ze strany rodičů.

Zabijákova žena & bodyguard

Bodyguard Michael Bryce a zabiják Darius Kincaid se vrací s další životu ohrožující misí. Bryce, stále nelicencovaný bodyguard, je nucený jít do akce s Dariusovou manželkou, nechvalně známou mezinárodní podvodnicí Soniou Kincaid. Brzy zjistí, že všichni stojí proti pomstychtivém a mocném šílenci.

Zelený rytíř

Legenda vypráví příběh o siru Gawainovi, tvrdohlavém a bezohledném synovci krále Artuše. Gawain pociťuje, že od své rodiny nedostává dostatečné uznání, proto se rozhodne vyzvat na souboj obávanou děsivou legendu Zeleného rytíře. Gawain se na své cestě za uznáním střetne s duchy, zloději, přízraky, a nakonec i se samotnou legendou, která by ho mohla stát i samotný život.